Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 paramecium said: Selam, Kasko bildiğim kadarıyla arızaları karşılamıyor. Bu arada forumda bir ilk yaşanıyor sanki. Herkes kararından dolayı boynuna sarılıp seni tebrik ediyor :P Normalde 40 tane kulp takardık :D Saygılar. harbiden burda çok babayiğitler harcandı... demekki isabet olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 @para bu kasalara nasıl bir laf diyebilir ki insan, oturaklı rahat bi modeldi zamanında? Daha bugün bankada 0 3.20d lere baktım 110 k sedanı 180 k cabriosu. Sonra oturup para biriktirsem ne kadar zamanda alırım dedim, tabloyu görünce hayata küstüm 2 saatliğine. M3 ve M5 i karıştırmıyorum bile. Türkiye'de araba alınmaz abi bu vergilerle. ps. arada isyan kaynadı üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 KHaRoN said: bu arabanin degil motorun kronik sorunu. dizelle ne alakasi var. Motor arabadan çok bağımsız bişi çünkü lol sadece. Bak bakayım benim örnek verdiğim dizel miymiş 3.20ci miymiş. Post atmak için post atmayın.. Konuya dönücek olursak ; Tiptronik biraz fazla yakar ama rahatlığını hiçbirşeye değişmem. Çok gazlamak istersen manuele alırsın ciddi farkediyor performansı. E46 kasa bmw nin en iyi kasasıdır benim gözümde yeni kasalrdaki motoru donanımı falan e46 ya aktarıp tekrar üretseler ne güzel olurdu. Birde düz tamponlu alsan bile ne yap ne et mtechnic tampon setiyle değiştir,tercihen ön tamponu csl yapabilirsin,onun dışında 19'' bir jant ve arabayı biraz bastığında araba adeta bir 'yılan' oluyor. Şimdiden hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Spiegel said: 2004 sonrasi coupe al alacaksan, cok memnun kalirsin. Biraz yakar ama evet. Bir de manuel bulmaya calis, 3.20d de zor manuel ama bulursan kacirma nispeten daha cok performansli ve daha az yakar. 2004 asasini alma bence ama ve kesinlikle coupe al. 40-45 bin arasi bulursun coupesini. M teknik de bulabilirsen sansina m jantli falan onu hic kacirma iste. Facelift olanı sevemiyorum,agresifliğini yitirmiş gibi geliyor bana e46 nın ilk kasası çok daha hoş gözüküyor 'bence' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Osie16 said: KHaRoN said: bu arabanin degil motorun kronik sorunu. dizelle ne alakasi var. Motor arabadan çok bağımsız bişi çünkü lol sadece. Bak bakayım benim örnek verdiğim dizel miymiş 3.20ci miymiş. Post atmak için post atmayın.. Konuya dönücek olursak ; Tiptronik biraz fazla yakar ama rahatlığını hiçbirşeye değişmem. Çok gazlamak istersen manuele alırsın ciddi farkediyor performansı. E46 kasa bmw nin en iyi kasasıdır benim gözümde yeni kasalrdaki motoru donanımı falan e46 ya aktarıp tekrar üretseler ne güzel olurdu. Birde düz tamponlu alsan bile ne yap ne et mtechnic tampon setiyle değiştir,tercihen ön tamponu csl yapabilirsin,onun dışında 19'' bir jant ve arabayı biraz bastığında araba adeta bir 'yılan' oluyor. Şimdiden hayırlı olsun bu mtech tamponlar ve jantlar ile ilgili avrupadan getirtme olayı oluyormu geliyorsa gümrüğe çok takılırmıyım birde biliyorsunuz burda istanbulda sanayii işi yaptırabilirim ama beni yarı yolda bırakmasın nasıl olur bu işler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Türkiyedende alabilirsin abi neden yurtdışından almak istiyorsun illa? Baska bir forumda parça getirenler vardı takıldığını duymadım ama bir araştır yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 motorenwerke birlesik olck cnm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Cairne said: Katibim said: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-borusan-cikisli-triptronic-132000-km-320-dizel-79129439/detay yada bu Baya iyi bakmis adam sıfır alsan bunun kadar parlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Turkiye e36 e46 parca cenneti, mtech in de orjinali ve 3 kalite yan sanayiisi mevcut. M aynalarin da ayni sekilde. 19" jant alacaksan 3.20 den asagi aracin olmamasi lazim zaten ama evet cok yakisiyo. Temizi hala is yapar , bmw nin en iyi iki kasasi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 3.20D dışında E46ların hemen hemen bütün motorlarına bindim. 3.30xi beni orgazmın doruklarına ulaştırmıştı (:D. M3'ü saymıyorum, o tamamen ayrı bir dünya. Param olsa temiz bir 3.25Ci garajımda tutarım. Ha bir de bütün BMW ve Borusan'ın getirdiği diğer marka sahibi arkadaşlarım aynı şeyden şikayetçi; İstinye Borusan'ın servisi çok kötü. Avcılar'da ki iyimiş sanırım. Sanayide çok iyi ustalar var, onlara götür bakım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Letsgetthesunshine said: Daha bugün bankada 0 3.20d lere baktım 110 k sedanı 180 k cabriosu. Yeni kasa 3.20d realitede 140 bin TL'ye alınabiliyor. Bahsettiğin boş araba liste fiyatıdır muhtemelen. Bu arada Borusan servisiyle henüz bir işim olmadı ama Müşteri İlişkileri çok çok iyi çalışıyor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ya arkadaşlar birde ben bişey daha öğrenmek istiyorum bunların orjinal teypleri yerine yine orjinal tv navigasyon olan teyp takılabiliyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 dynavin tavsiye ederim. Yurtdışı opsiyonun varsa, çok uygun fiyata getirebilirsin. Geri görüş kamerası ile birlikte çok iyi oluyor. Sitesinden bir incele istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Vodan said: Letsgetthesunshine said: Daha bugün bankada 0 3.20d lere baktım 110 k sedanı 180 k cabriosu. Yeni kasa 3.20d realitede 140 bin TL'ye alınabiliyor. Bahsettiğin boş araba liste fiyatıdır muhtemelen. Bu arada Borusan servisiyle henüz bir işim olmadı ama Müşteri İlişkileri çok çok iyi çalışıyor gerçekten. eski yeni kasa 3 u 100 bine alirsin su an, yeni cikan ama tabi 130 140 k civari. coupede yani kasa daha 2013 sonunda sanirim. simidiki kasasinin 0 i da 160 vardir dedigi gibi ama 3.20d coupe en bosu 160 k dir. iyi bisi gene 180 190 patlar navili m jantli direksiyonlu sunrooflu vs guncelleme: fiyatlar degismis simdi baktim, coupe 2012 3.20d 65 bin euro 150 bin tlye denk geliyor. yeni kasa sedan 3 serisi 60 bin euro, eski kasa 2012 3 sedanlar 50 bin euro 0 a yakin olanlar. su tabloda ben alacak olsam 65 bin euro verip full 3.20d coupeyi alirim 0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Katibim said: ya arkadaşlar birde ben bişey daha öğrenmek istiyorum bunların orjinal teypleri yerine yine orjinal tv navigasyon olan teyp takılabiliyormu ? E46 larda cd changer oluyor 6lı bagajda,lakin sorunlu bir şey. Ya teyp komple değiştirmek lazım 1.5k civarına güzel tv li navili oluyor. Yada Bagajdaki cd changer yerine usb ile çalışanından takmak lazım oda 150 euro sanırım. Arka görüş kamerası gereksiz acemi kullanmıcaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 dynavin in e46 icin 1500 tl civarina bir kiti var. dokunmatik ekranli, cd calan, gps li falan bir hale gelir araba. bildiginiz dandirik tablet aslinda, ama iyi is goruyor kerata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 f30 kasa icin bu arada 140 binden bile fazlasini gozden cikarin. 65 bin euro adam gibi bir 3.20d. daha alti bombos. borusan in paketleri cesitlendirerek onlara fix fiyat koymayi akil etmesi bir 5-10 yil kadar almisti, (2007 de sadece premium olan ve olmayan diye iki secenek vardi arabalarda, lol) simdi bu paketleri ve fiyatlarini listeden tamamen kaldirarak, yerine en baz fiyatlari koyarak ne yapmaya calisiyor bilmiyorum. zira en bos olan paket bile listedeki baz fiyattan yuksek oldugu icin o liste fiyatlarindan arabanin satin alinmasi mumkun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar