Selamon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Yazılım fiyatları hakkında merak ettiğim bir konu var. Bir yazılım piyasaya sürüldüğü her ülkede aynı fiyat mıdır? Mesela Symantec Norton Anti-Virüs'ü burda farklı A.B.D de farklı fiyata mı satmaktadır yoksa fiyat standart mıdır?[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 standart yanlız başta ülkelere getiren firmaların koyduğu kar oranı falan değişebilir belki, hardware de değişiyor çünkü.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 evet farkli.mesela microsoft uzakdoguda ucuz olarak xp nin turevini cikardi zannedersem 30 dolar .bu da adamlarin kopya yazilima karsi attiklari cesur bir adimdi.[signature][hline]msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Anlıyorum. Bence olması gerekende o zaten. Sonuçta bir çok ülkeye ihraç yapıyorsanız o ülkerin ekonomik statülerini göz önüne alarak ona göre bir fiyat politakası belirlemekte fayda var. Mesela microsoft Türkiye'de windows fiyatlarını düşürse orjinal yazılım almak isteyen bir çok bilgisayar kullanıcısı olduğuna eminim.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 doğrusu o ama öyle birşey olmayacak, aynı şey oyunlarda da geçerli :). yurt dışındaki arkadaşlarınıza ucuza oyun alıp yolladığınız bir türkiye düşünün, düşündünüz? şimdi uyanın :).[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Aslında şu aşamada bile gönderebiliriz. Yurt dışın korsan cd hedesi neredeyse yok gibi bir şey ve yurtdışında yaşıyan tanıdıklara burda ki korsan cd durumlarını açıkladığım da adamların ağzı açık kalıyor.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar