Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yazılım Fiyatları

Selamon

Öne çıkan mesajlar

Yazılım fiyatları hakkında merak ettiğim bir konu var. Bir yazılım piyasaya sürüldüğü her ülkede aynı fiyat mıdır?

Mesela Symantec Norton Anti-Virüs'ü burda farklı A.B.D de farklı fiyata mı satmaktadır yoksa fiyat standart mıdır?[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

Anlıyorum. Bence olması gerekende o zaten. Sonuçta bir çok ülkeye ihraç yapıyorsanız o ülkerin ekonomik statülerini göz önüne alarak ona göre bir fiyat politakası belirlemekte fayda var. Mesela microsoft Türkiye'de windows fiyatlarını düşürse orjinal yazılım almak isteyen bir çok bilgisayar kullanıcısı olduğuna eminim.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

doğrusu o ama öyle birşey olmayacak, aynı şey oyunlarda da geçerli :).

yurt dışındaki arkadaşlarınıza ucuza oyun alıp yolladığınız bir türkiye düşünün, düşündünüz? şimdi uyanın :).[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında şu aşamada bile gönderebiliriz. Yurt dışın korsan cd hedesi neredeyse yok gibi bir şey ve yurtdışında yaşıyan tanıdıklara burda ki korsan cd durumlarını açıkladığım da adamların ağzı açık kalıyor.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...