Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 telefonuma bugün 2 tane mesaj geldi finanstan Değerli müşterimiz XXYYZZXXYYZZ referans numaralıçözüm talebiniz en kısa sürede sonuçlandırılacaktır kaydinizi bu numara ile takp edebilirsiniz diye. Ben bu takibi nerden yapicam finansin siteye baktımda bulamadim bilen varsa beni aydinlatsın dinimiz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 kendilerini finansbank olarak tanıtıp sizi dolandırmaya çalışan dolandırıcılar tarafından dolandırılmayın polis halkın dostudur polis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 bankayı ara teyid et, yoksa öyle şeyler var ki.. paralı sms sitesinden sana ALLAH adıyla bile sms atabilirim ozicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 İşin ilginç yanı bu kredi masrafları ve kredi kartı aidatlarının iadesi için kaymakamlığa başvurmustum dilekçe falan yolladik 2 tane,2 tane mesaj gelince onunla ilgili olabilceğini düşündüm. sms dolandırıcılığıyla ilgili bir durum yok çünkü ortada mesaj atıp öğrenin falan demiyo ya sfdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 bana da 188bilmemne dava takip hizmetinden sms gelmeye başladı yeniden, 2 aydır gelmiyordu.. gelip duruyor adam kıllanıyor bu ne ya hakkımda dava falan mı var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar