Rahan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: onlyreal, 25 Ekim 2004 12:29 tarihinde demiş ki: Bak amerikayla ilgili bir numarali kurali ogren amerikayi baskanlar yonetmez baskanlar basit konularla ilgilenirler nedir bu konular ermeni yasa tasarisidir sosyal guvenlik konularidir. sana direkt olarak amerikanın başkanlık rejiminin ne olduğunu anlatan kaynak verdim eğer zıddını iddia edeceksen önce kaynak göster. said: Savas acilma konusu evet bir baskanin son lafina bakar ama olmasi gerektigi cok baska insanlar tarafindan hazirlanir. Senin kerry gelince iraktan falan cikmiyacak. Ya sen adami naparlar biliyormusun iraktan cikarsa bastan sona yeniden kurulacak bir devlet varken birakirsa???? yada donelim iran gibi buyuk bir anti rejim varken??? son kez tekrarlıyorum kerry Irak'tan çıkacak demedim! dünya barışı sağlanacak demedim! dünya kurtulacak demedim! dediğim tek bir şey var, bush suçludur (ki bence yargılanmalıdır), ve kerry orta doğu da veya dünyanın başka bir ülkesinde yeniden katliama girişmeyeceğinin sinyallerini veren bi adamdır bu kadar! sadece bu! said: sen ruyalarda yasiyorsun ZATEN HERHANGI BIR TURKUN KERRYI SECMESI ozur dilerim ama ben ermenileri sole severim sole destegini aldim ama turkler eski dostumuzdur diyen bir adami nasil savunuyorsun ya??? hepsini oku o haberin. said: bu son yazim gercekten sole bitiyorum bak irakta turk muhendisini kesiyorlar onun evlatlari onemsiz dimi? senin icin felluce canakkaleden onemli dimi? BANA ABUK SUBUK IFTIRALAR ATMA! FELLUCE ÇANAKKALEDEN ÖNEMLİDİR DİYE Bİ LAF ETMEDİM! ORDA SAVAŞ OLMASININ TEK SUÇLUSU AMERİKADIR TEK SUÇLUSU Bİ TARAFINI HALLIBURTON A SATMIŞ BUSH TUR. TÜRK MÜHENDİSLERİNİ KESMELERİNİN TEK SEBEBİ DE ORDA KI SAVAŞTIR! said: hadi yavrum biz bu vatani dusunuyoruz b.ktan iki tane arap icin ulke siyasetimizi yikmayi bir saniyede dusunmuyoruz sen git kerry ne destek ver belki diyasporadan destekleri toplarsin. Nato kafa nato mermer burada kullaniliyor iste. elbet sen vatanı düşünüyorsun buna lafım yok(bu son lafımda geyik yapmıyorum, dalga da geçmiyorum çok ciddiyim) ama 2 hamle ilerisini göremiyorsun! araplardan sonra sıranın bize geleceğini farkedemiyorsun! savaş denen rezilliğin insanlık suçu olduğunu, o boktan arap dediğin ülkelerin insanlardan oluştuğunu unutuyorsun! senin kafanla geleceğimize bırakacağımız tek şey orta doğunun bize nefretidir! ve ileride devlet az biraz zayıf düşerse götümüzün dibinde, taksimin ortasında, meclisin önünde patlayacak bombalardır. mirasımız NEFRET olur anlamıyor musun??? ha tabi geçmişini de unutuyorsun bu arada 92 deki Irak savaşından bu yana ırağa uygulanan ambargo yüzünden bu ülke yıllık 60 milyar$ ticaret geliri kaybediyor! yani şu ana kadar toplam 720 milyar$ lık bir kaybımız var! ki düşün biz 20 milyar$ için birilerine yalanıp duruyoruz! dış politika denen şey kerry kötü bush ii o zaman bush u destekleyelim diye yapılan bakkal hesabı değildir. ortalıkta yüzlerce değişken yüzlerce karmaşık ilişki var kerry türk düşmanı diyip işin içinden çıkamazsın, insanlığını unutamazsın, sonra gün gelir birileri de sana karşı insanlığını unutur.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 25 Ekim 2004 13:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar