TRSERVinc Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Bundan birkaç sene önce Mor-tel.net ten mail adresi almış olan ve kullanan paticik üyelerine maillerini tekrar açabilirim ve gerekli değişikleri yapabilirler yada kullanmaya devam edebilirler. Daha Özeti : Eski Mail adreslerini isteyene temporary isteyene permanently açabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 gmail, yahoo ve yandex dururken neden oradan mail adresi alalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 odullusoru said: gmail, yahoo ve yandex dururken neden oradan mail adresi alalım ? 2006 tarihinde 300bin nin üzerinde mail adresi alınmış türkiyeden bu domain adresinde bende eğer önemli bir kaydınız vardıysa şifre filan almak istiyorsanız account kurtarmak gibi işler varsa yardımcı olabilirim şeklinde demiştim. bi yararı olacaksa yardım edebilir açabilirim tekrar eski maillerini dedim. Mail olarak standart Kullanım için değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 üstteki mesaj alıntılanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 neden bu konuda mesaj kasma isteği doğdu sende ? Take THAT ! Neyse vazgeçtim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar