mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Yav şimdi bikaç gün önce sipariş ettiğim Moser 1400 saç traş makinesi geldi de traş olmadan önce yağlayın demişler. Yağı bunun neresine ve kaç damla dökücez? Kullanma kılavuzuna baktım ama pek açık anlatmamışlar. Google aramaları da sonuç vermedi. Halp pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Yaglanmasi gereken kisim metal parcalarin birbirine surten kismi. Hafif aralayip araya damlativericen. Fazla yagi hafifce aliver, geri kalani kuruyana kadar beklet kenarda. Sonrasinda kullanabilirsin. Bir de guzelce temizle her kullanim sonrasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Alt kısmını tornavidayla falan açmam gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Yok canım, direk bıçaklara damlat işte. bir iki kez de çalıştır dağılsın, kaynaşsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 3. topik nasıl traş olurum olabilir mi? sdafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 bu topic hangi bölümde diye iki defa baktım, inanamadım yine baktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 bu yağlar nerde satılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 wd40 da olur..olmadi dikis makinesi yagi diye arayin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 wd40 dünyanın en ucuz şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar