yirmikirkbes Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Simdi ben bir iddia atsam ortaya mesela bir futbol takimi 20:45 te sampiyon olacak desem ancak herhangi bir saat dilimi belirtmesem ve o takim hakaten sampiyon olsa ve bir kac sene sonra bana bu soylemimi koz olarak kullansalar ben savunmami saat dilimi belirtmedim nalakasi var falan diye gecistirebilir miym ki? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Sen kimsin ki? Niye senin soyledigin seyi insanlar ciddiye alsinlar? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yirmikirkbes Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 o da farkeder yani, simdi ben herhangi bir vatandas olsam ya da kulup baskani olsam ya da futbolcu olsam bunlarin hepsinin etkisi farkli mi olur ki? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Tabi ki farkli olur da, kulup baskani soyledi zaten ve dedigi oldu. Ama ortada savunulacak bir durum yok. Savunman icin once suclanman gerekiyor. Eger sampiyon olacak takimi onceden biliyor ve bu konuda yasadisi isler yapiyorsan ve bu kanitlarla ispatlaniyorsa, saat dilimi kimin umrunda? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 o balonla seni kimse ciddiye almaz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yirmikirkbes Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 hmm tek basina bu delil olarak sayilmaz yani. iyi o halde, tesekkurler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yirmikirkbes Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 balonu ben secmedim nasil degistiriyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 adnan polat virali Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 yirmikirkbes said: balonu ben secmedim nasil degistiriyorum premium üyelik alman lazım. şurdan alabiliyorsun. http://forum.paticik.com/login.php?3,logout=1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yirmikirkbes Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 beni tongaya dusurdun. canissaolsun. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 http://iruntheinternet.com/lulzdump/images/slip-in-shower-god-dammit-12698110912.jpg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yirmikirkbes Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 al sana spoiler. gosterdim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.