BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 I-Pod'un pili 18 ay dayanıyor ve her 18 ayda bir yeni pil almanız gerekiyor I-Pod'un bir pili 100 amerikan doları civarıydı en son.. eskiden I-Pod'un öne geçiren özellği tasarımıydı ama artık bir çok marka tasarım konusunda I*-Pod'u örnek aldı diyeceğim şu ki ben olsam Creative alırdım ama gelirim Creative'e yetmiyorsa da i-river alırım[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 diosun ki 18 ay ipod kullandim, pil de aldim; ona ragmen araya - de koyuorm, i yi de buyuk yaziorm ..[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 add-onlar da ayri bi bolum tabi kararlari etkileyebilecek.[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: Dralnu, 24 Ekim 2004 19:09 tarihinde demiş ki: diosun ki 18 ay ipod kullandim, pil de aldim; ona ragmen araya - de koyuorm, i yi de buyuk yaziorm .. banane yaa ben istatistiklere bakarak konuşuyorum.. iktisatçıyım ben elektrik teknisyeni değilim.. ya da ona benzer bir şey.. hem creative zen daha çok hoşuma gitti i-river ı da sallayın creative zen alın direk[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 abi 18 ay demesen, gitsen istatistiklere bakip 400 full recharge dan sonra bile anca 80% ine indigini soylesen sorun yok zaten ..[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 doğruymuş pildeki bugı gidermişler.. parası olan "I-Pod" alsın parası daha az olan creative zen alsın daha da az olan i-river alsın hiç parası olmayanda almasın artık bak bana.. ben alıyor muyum?[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 zen ler ne kadar ki ? 4. nesil 20gb ipod lar 300$ ..[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 aslında sormaya gerek yok bak ikisine hangisi gözüne gönlüne hos geliyorsa onu al ipodun ayricaliklari var parayi gozden cikarirsan addon gibi iriver sade klasik birsey gibi geliyor bana ben ipodu tercih ederim ve ettimde gayette memnunum 4. nesil al ama alacaksan arastir[signature][hline]yesil ejderha...[/i] *yeni aldigi ölümcül laser'i ile kesecek pati arar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 bana birisi ipod un ne gibi ayrıcalıkları olduğunu söyleyebilir mi? ve de bana söylemeden önce şu linke gidip iriver ın özelliklerine bakabilirmi iriver daha pahalı bu arada hem creative den hem ipod dan [Bu mesaj othinn tarafından 24 Ekim 2004 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 zentouch almis arkadasim baya gusel ama pahali biras sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 sekil, boyut, firewire 400, fiyat, dock secenekleri[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 buyrun burdan da creative in fiyatlarına ve özelliklerine bakabilirsiniz,ki creative içlerinde en ucuzu boyutu hepsinin aynı merak etme,ipod daha hafif olabilir ama ben yıllarca walkman kullandım hiçde rahatsız etmedi,bunlar 6-7yıl öncesinin walkman lerinden daha ağır olucak değil ya?ayrıca daha önce de dediğim gibi öyle şeklin ben...nese atılmayalım da forumdan...,bana somut şeylerle gelin,dayanıklılık müşteri hizmeti,teknik destek,pil ömrü,ogg çalabiliyomu?id3 tag gösterebiliyomu? [Bu mesaj othinn tarafından 24 Ekim 2004 21:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ipod kullanmadim. ama dizaynini begenmeyen gordugum tek canlisin. toshiba satellite la powerbook karsilastirmak gibi bisey bu ..[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Zen 60 gb 600 küsur milyon TL idi hatta hepsiburada.com dan baktım fiyata[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 hepsiburada net alemindeki en kazıkçı yerdir,artı ben türkiyeden almıycam,amerikadan shipping-free bi yöntemle getirtcem,ve evet ipod u sevmiyorum,sevmiycemde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar