kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 2 -3 gündür garip bir problem başladı , sağ taraftaki Power tuşuna basıyorum açılıyor , bir daha basıyorum kapanmıyor , birkaç kez basıyorum uzun basmışım gibi davranıyor , seri olarak açılıp kapanıyor kilit falan. Arada 3-5 kere düzgün çalışıyor . Bi iki kere düştü bu aralar ama öyle olağan üstü düşüşler değildi , çizik bile yok sonuçta Bir tekrar kurdum ICS yi biraz toparladı ama yine de yapıyor o hatayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 O salak kilit tuşlarını bir dayanıklı yapmayı öğrenemediler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 pil tak çıkar yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Yaptım canım o tarz şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Ben bu sorunu çözemedim ya , Istanbul'de bu telefonu kim tamir edebilir ? Samsung'dan anlayan bir yer , bir servis falan var mı? Çok geçirirler mi ? 200-300 TL vericeksem , bi 300 daha verir yeni telefon alırım yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Eğer Power Off a basmaz , dokunmatik muamelesi yaparsam daha iyi çalışıyor , böyle manyetik bir kalemle dokunur gibi çok hafifçe elimle dokunursam normal işliyor gibi. Basınca 2-3 kere basmışım gibi oluyor demek ki , ondan tozutuyormuş. Hahhaha nexus s power off tuşunu dokunmatiğe çeviren ilk kişi oldm heralde , bu nadir parçayı satsam mı ebay da ne :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar