BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Arkadaslar bu faildi yapmanın bir yolu felanmıı var yapıyorum pci acık bırakıyorum geceleri sonra failed oluyo nasıl oluyo bir de ben turkleri nasıl ve hangi serverda bulrum[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 pardon patchi yapmıyorum[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bazen failed verri bu da serverdan kaynaklanır failde verdiğinde yeniden başlat failed veren dosya u sefer yüklenir ama kaç kere failed verir bilemem.[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 hep aymnısında veriyo baska bir yerden cekmezmiyim bu patchyi birde genelde turkler hangi serverda[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Zaten chaos ve loki serverları var euro ya ait chaos eski loki yeni server dolayısıyla chaosda daha çok türk var, hatta bayaa bi türk var.^^[signature][hline]Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 birde hatayı veren patchin isimini 05_04yuno_new3 patchinde hep failed olyuo nerden bularabilirim [Bu mesaj BullDoG tarafından 21 Ekim 2004 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 aynı sorun bendede oldu clientı oldugu gibi baştan indirince düzeldi sana onu tavsiye ederim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlitzeR Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ya burda bole hazır konu warken bande bi soriim... ben butun patchleri yapıyom start game diyorum "Cannot init d3d OR grf file has problem" die bi error weriyo bunun ne olduğunu bilen yada naapıcamı bilen warsa bi el atsın bea??[signature][hline]Let's blitz..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 dunedain bana siteyi yazsana nerden indirdin[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 www.euro-ro.net ordan istemciyi indiricen 672mbmi neydi en son ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 sagol soyledigin icin oomöuyo bende gicip kafeden uyudu baglantısıyla cekcem yoksa cıkamıycam bu isin icinden[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 bulldog neler çektin be ben bunaldım bi giremedin şu oyuna :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 vallaha haklısın giremedim gicem cafeye cekcem vallla[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 valla çektir bencede anasını satam :D o da olmassa original cdi si ile patch i ben yollayacam valla artık sana :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar