Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dum vivimus vivamus!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Cuce, 24 Ekim 2004 05:09 tarihinde demiş ki:
Adamın derdı elemanı okula gerı kazandırmak degıl adamın ıstedıgı seyı yapmasını saglamakdı.

Bu arada orası super markettı.

yukardakı yazıyla bunların hıc bır alakası yok.

yukardakı yazı aksak olayı anlamamıs "lame olma adam ol karı kız bul hayatını yasa" yazısı olmus belkı dırek alıntıdır ama fılmıın gerısı olmadan konuyla alakası yok.

Adamın derdi herifi istediği şeyi yapmasını sağlamak değil orda herifin onun için ne doğru ise onu yapmasını sağlamaktı.
Bodrum derken o öğrencinin oturduğu yeri kastediyorum ''sadece bodrum katları harf alır''.
O yazıdan "lame olma adam ol karı kız bul hayatını yasa" mesajını alıyorsan ilginç tabi senin için.[signature][hline]Allah kahr bela..
''büyük dağları ben yarattım.''
Mesaj tarihi:
said:
aquila, 24 Ekim 2004 05:12 tarihinde demiş ki:
tylerin amaci zaten duzeni daitmak deilmi.boyle bi amaci varsa ne alaka hayat guzel,git kari bul filan.bolye seyler dusunse sagi solu daitip,patlaticana ortama akar piyasa yapardi...

Tylerin amacı düzeni dağıtmak ama insanların marka tutkusu gibi saçma sapan şeylerin peşinden koşmasını engellemek için düzeni dağıtmak.. Patlattığı binalar zaten büyük bankaların büyük üsleri.[signature][hline]Allah kahr bela..
''büyük dağları ben yarattım.''
Mesaj tarihi:
bi an bile tyler veya içinde bulunduğum durum aklıma gelmedi aklıma gelmedi.. içinde bulunduğum durumun topluluğa göre güzelliği bile yetmez zaten ... şu anda bulunduğumuz durumun aslında olabileceğinden kat kat aşağıda ,daha mutsuz ,daha tek düze olduğunu söylüyorum..
bi film hayatımı yada yazılanları etkileyecekse ben zaten aşağlık bi insanımdır hatta koyunumdur...

oeh *hatun bulmaya gider*[signature][hline]www.cursedrealms.cjb.net
  • Yeni Oluştur...