EarS Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 hangi konuda linki verilmişti bu videonun arkadaşlar?[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse
heyd Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 yukarda arama yazıyor diye seninde aramaman gerekmiyor :) birisi başka bi forumda sölemişti galiba ama ordaki -ma eki mastar eki olumsuzluk eki değil :)
EarS Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 boba fetts vette diye arattım ama bulamadım.sanırım video ile alakasız bir başlığı vardı konunun.[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse
EfsaneUye Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: heyd, 21 Ekim 2004 20:12 tarihinde demiş ki: yukarda arama yazıyor diye seninde aramaman gerekmiyor :) +1, ben aradım çıktı[signature][hline]Artık o bir efsane...
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 mand armor ve jetpack i olan bir bh napabilir tarzı bir başlıktı aratamıcam. HELL YEAH![signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
EarS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 saol Penthesilea[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ne demek[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
faki Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 bende jedi la filan kapışma filan var diye baktım müzikal yapmış adam :P aama gayet başarılı olmuş tebrik etmek lazım.[signature][hline]Callawey Excalibur www.babalarcortlamaz.com
Öne çıkan mesajlar