Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

notebook-Wireless network

GEd

Öne çıkan mesajlar

centrino notebook var
evde olan wireless networku ethernet kartindan kablo ile taktigim zaman goruyor ancak kabloyu cikartip routerin cdsi ile wireless baglantisini bul dedigim zaman herhangi birsey bulmuyor..
wireless olayini yapamadim yani aletin ustunde
evde 2 desktop pc var ayrica onlar wirelessa baglilar.
kabloyla bagladim router cdsini takinca direk gordu ama wireless kartim gormuyor agi bi turlu ,ne gibi bi ayar lazim ??
Sosyal ağlarda paylaş

2200bg wireless kart var icinde
ama nedense birturlu sinyal goremiyor alet
delirecem :(
network bile aratamiyorum
software programi buldum kart icin ama programda radyo sinyali off diyor
on yapma secenegi var ama basamaiyorum
network scan tusu var ama onada basamiyorum acilmiyor cunku basma tusu
Sosyal ağlarda paylaş

hintliler daha deli
arkadaslarin yurtta adam 2 dkda kurmustu 10 lu sistemi :)

buarda forumlarda gezerken isimize yaricak soyle bi cozum gorduk ama ne yazikki almanca >(

wenn ihr den 2200bg nutzt habt ihr höchstwahrscheinlich ein Centrino-Laptop. Bei den meisten dieser Art gibt es am Laptop versteckt einen Schalter um WLAN zu aktivieren. Wenn WLAN über den Schalter nicht aktiviert ist bedeutet das nicht, daß die 2200bg deaktiviert ist. Aber entweder wird kein AP gefunden oder der AP ist zwar sichtbar aber man kann nicht verbinden.
Wenn der Schalter umgelegt ist kontrolliert mal den Systemdienst "Konfigurationsfreie drahtlose Verbindung" Wenn er deaktiviert ist -> aktivieren. Wenn er aktiviert ist versucht es mit einem Neustart des Dienstes.
So long...

Nils

systemdienstten bisiyi aktivieren edin dio ama systemdienst(system hizmetleri) neresi bulamadik
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GEd, 24 Ekim 2004 01:28 tarihinde demiş ki:

evde olan wireless networku ethernet kartindan kablo ile taktigim zaman goruyor

wireless networku nasil kabloyla takiyosun onu anlamadim

eger wireless kartin enabled'sa otomatik olarak wireless'i gormesi lazim aksi takdirde wirelesskartinda sorun olabilir[signature][hline] o_0
Sosyal ağlarda paylaş

yalnis yazmisim
ethernet karti ile routeri kablo ile birlestirdigim zaman net var
ancak cikartip wireless kart ile ag aradigim zaman hic bbisey bulamiyorum
bilimum sitelere baktim 220bg kartinda cogu kiside olan bi sorunmus ancak cozumunu henuz bulamadim
Sosyal ağlarda paylaş

en son driverlari softwarei yukledim
bide bu arda yukarda pasteledigim almanca mesajda soyle diyor

"2200bg kartiniz var ise buyuk ihtimal centrino kullaniyorusunuz'vede centrinolar uzerinde gizlenmis bir schalter bulunmaktadir.wlani aktiv edeen..bu schalter aktive edilmemisse wireless kart bilgisayar tarafindan gorunur ama network adapteri herhangi bi ag baglantisi bulamasaz....bu salteri aktive ettikten sonra sistem hizmetlerine giidip kablosuz ag baglantilari servisini bastan baslatiniz.

bi yerde wlan aktiv etmek icin fn+f1 e basiniz diyor.uzerinde anten secenegi olan kombinasyon..bende ama soru isareti kombinasyonu var fn+f1 de vede anten sekli goremedim hic klavye ustunde..
:(((
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...