Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tarihi Günlükler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ama bu lord_elvyn bunu hep yapıyo.
Kendisi biraz ukala...;)[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!

[Bu mesaj paspatur tarafından 23 Ekim 2004 14:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
orhanozkara, 23 Ekim 2004 14:35 tarihinde demiş ki:
yok abijim sende harbi anlama sorunu var. %100 emin oldum . hem anlama sorunu hemde aşırı derecede bir savunma psikolojisi

dogru buldugum gorusu aksine ikna olana kadar savunurum. sn de beni edemedin. bunun adını da anlama sorunu koydun

:tebrikz:

konu açılmış, bir daha açılmasın böyle tartışmalar yaşanmasın diye tartıştım.

paticik gunden gune buyuyor ve yeni gelenler bunu bilmiyor [misal orhanozkara rumuzlu arkadaşımız], ki öteki thread de 4-5 ay önce açılmış.

buradan çıkaracagımız sonuç, hele ki komik şeyler flash oyunları veya yardım threadı açarken ilk önce bir aratmak yoksa boyle bir thread açmak.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Mesaj tarihi:
dedimya akşama kadar bazzı arkadaşlar gibi oturup post kastmıyorum ondandır cehaletim. ama benim anlattığımı sen anlıyamıyorsan bu senin sorunun anlayan zaten net birşekilde anlıyan anlıyor. ben bir başlık defalarca açılsın demiyorum. ama aradan sizin gibi zırtolar çıkıp hehe bu daha önce açıldı da demesin. benim sorunum bu sanırım şimdi anlamışsındır. 2 yıldır burada olman sana bu hakkı vermez sanırım.

ha bu işlerden sen sorumluysan mod arkadaşalra neden var diyecem. sende biz onlara yardımcı oluyoruz her şeyi onlardan bekleme gibi bir ukalalığı devam edeceksin .

sana kolay gelsin[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi
Mesaj tarihi:
said:
orhanozkara, 23 Ekim 2004 14:51 tarihinde demiş ki:
dedimya akşama kadar bazzı arkadaşlar gibi oturup post kastmıyorum ondandır cehaletim.

burada sabahlara kadar kalmamızın sebebi post kasmaktan değil buranın ortamındandır

said:
ama benim anlattığımı sen anlıyamıyorsan bu senin sorunun anlayan zaten net birşekilde anlıyan anlıyor.

ben senin dedigini anlamasam sana karşı nasıl bir savunma yapabilirdim?

said:
ben bir başlık defalarca açılsın demiyorum. ama aradan sizin gibi zırtolar çıkıp hehe bu daha önce açıldı da demesin. benim sorunum bu sanırım şimdi anlamışsındır. 2 yıldır burada olman sana bu hakkı vermez sanırım.

e öyle diyorsan neden açıyorsun? 2 yıldır burada olmam [ki iki yıldır burada değilim] bana yeni gelenleri uyarma hakkı verir. Ayrıca ettiğin hakareti de oldukça gereksiz.

said:
ha bu işlerden sen sorumluysan mod arkadaşalra neden var diyecem. sende biz onlara yardımcı oluyoruz her şeyi onlardan bekleme gibi bir ukalalığı devam edeceksin .

heh onlar her zaman burada olamazlar, herşeyi devletten beklememek gibi birşey. heh bu yaptığımı da ukalalık olarak goruyorsan sana sözüm www.tdk.gov.tr den ukalanın anlamına bakman olacaktır.

sana kolay gelsin

sağol sana da kolay gelsin.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Mesaj tarihi:
said:
lord_elvyn, 23 Ekim 2004 13:28 tarihinde demiş ki:
eheh 1 seneden fazladır buradayım b-post kassaydım kasardım şimdiye.

pardon 1 seneden fazla demişsin özür bak arama yapmayı öğrenmişim :P[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi
Mesaj tarihi:
said:
paspatur, 23 Ekim 2004 14:41 tarihinde demiş ki:
ama bu lord_elvyn bunu hep yapıyo.
Kendisi biraz ukala...;)

insanlara bildiklerimi aktarmayı veya dogru yolu gostermeyi ukalalık olarak buluyorsan sana diyecek bi lafım yok. zaten yazdıgın postları goruyorum, ezuahah aahha muuazuha tarzında hepsi, sonuna da :D koyarak pekiştiriyorsun durumu zaten.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Mesaj tarihi:
arama yapmadan konu açıp bide kendilerini savunuyolar ne güzel ne güzel..[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be
i've seen it all - there is no more to see!
Mesaj tarihi:
İki seçenek var ya ben anlatma özürlüyüm yada siz anlama. Ben Benim yaptığım doğru diye bir idiada bulunmuyorum.

Benim kızdığım nokta bazı vatandaşların zırt diye bu konu açılmış diye ortaya atlamaları.

Bu işi yapacak kişiler belli MOD lar ve alan yetkilileri...
Ha bu işi yapmaya okadar hevesliyseniz. Başvurunuzu yaparsınız ve görev alırsınız yada yapmazsınız.

Daha nasıl anlatayım...[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi
Mesaj tarihi:
said:
orhanozkara, 23 Ekim 2004 13:07 tarihinde demiş ki:
Off amma gaz yaptım ha

kurufasulyedendir..

In "arama" we trust..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
bende ukalanın önde gideniyim üstelik pipim 5.5 kilo..
işeyerek uzay gemisi düşürüyorum yaa yaaa..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
yoo ben benim işte :)

5.5 kilo olayını bilenler anltsın bir zahmet..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
benim verceğim tepkiyi elvyn yansıtmış gerçekten nette dolaşan bir çok şeyde eski zaten yada eşki kaynaklı
bunların bi çoğu buralarda uzun süre önce tartışıldı okundu gülündü geçildi
ozamanlarda yeterince üyemiz vardı şimdide var belki fazlası
ama aramaya inanmadan açmanız gereksiz kaçıyo
sadece düşünün burda onca insan var senelerdir patide takılan insanlar var nette dolaşabilecek herşey açılmıştır patiye bunu bilin diyim
arasanız her konuda bir tartışma bulacağınıza emin olun
bu arada lol 5.5 kg :)[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
  • Yeni Oluştur...