lord_elvyn, 23 Ekim 2004 13:28 tarihinde demiş ki:
eheh 1 seneden fazladır buradayım b-post kassaydım kasardım şimdiye.
pardon 1 seneden fazla demişsin özür bak arama yapmayı öğrenmişim :P[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi
paspatur, 23 Ekim 2004 14:41 tarihinde demiş ki:
ama bu lord_elvyn bunu hep yapıyo.
Kendisi biraz ukala...;)
insanlara bildiklerimi aktarmayı veya dogru yolu gostermeyi ukalalık olarak buluyorsan sana diyecek bi lafım yok. zaten yazdıgın postları goruyorum, ezuahah aahha muuazuha tarzında hepsi, sonuna da :D koyarak pekiştiriyorsun durumu zaten.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
arama yapmadan konu açıp bide kendilerini savunuyolar ne güzel ne güzel..[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be
i've seen it all - there is no more to see!
İki seçenek var ya ben anlatma özürlüyüm yada siz anlama. Ben Benim yaptığım doğru diye bir idiada bulunmuyorum.
Benim kızdığım nokta bazı vatandaşların zırt diye bu konu açılmış diye ortaya atlamaları.
Bu işi yapacak kişiler belli MOD lar ve alan yetkilileri...
Ha bu işi yapmaya okadar hevesliyseniz. Başvurunuzu yaparsınız ve görev alırsınız yada yapmazsınız.
Daha nasıl anlatayım...[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi
orhanozkara, 23 Ekim 2004 13:07 tarihinde demiş ki:
Off amma gaz yaptım ha
kurufasulyedendir..
In "arama" we trust..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
bende ukalanın önde gideniyim üstelik pipim 5.5 kilo..
işeyerek uzay gemisi düşürüyorum yaa yaaa..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
5.5 kilo olayını bilenler anltsın bir zahmet..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
benim verceğim tepkiyi elvyn yansıtmış gerçekten nette dolaşan bir çok şeyde eski zaten yada eşki kaynaklı
bunların bi çoğu buralarda uzun süre önce tartışıldı okundu gülündü geçildi
ozamanlarda yeterince üyemiz vardı şimdide var belki fazlası
ama aramaya inanmadan açmanız gereksiz kaçıyo
sadece düşünün burda onca insan var senelerdir patide takılan insanlar var nette dolaşabilecek herşey açılmıştır patiye bunu bilin diyim
arasanız her konuda bir tartışma bulacağınıza emin olun
bu arada lol 5.5 kg :)[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Öne çıkan mesajlar
nostabinda
orhanozkara
pardon 1 seneden fazla demişsin özür bak arama yapmayı öğrenmişim :P[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi
streamin
elvyn
insanlara bildiklerimi aktarmayı veya dogru yolu gostermeyi ukalalık olarak buluyorsan sana diyecek bi lafım yok. zaten yazdıgın postları goruyorum, ezuahah aahha muuazuha tarzında hepsi, sonuna da :D koyarak pekiştiriyorsun durumu zaten.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Wendigo
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Phlox
i've seen it all - there is no more to see!
orhanozkara
Benim kızdığım nokta bazı vatandaşların zırt diye bu konu açılmış diye ortaya atlamaları.
Bu işi yapacak kişiler belli MOD lar ve alan yetkilileri...
Ha bu işi yapmaya okadar hevesliyseniz. Başvurunuzu yaparsınız ve görev alırsınız yada yapmazsınız.
Daha nasıl anlatayım...[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi
BabacumMostors
kurufasulyedendir..
In "arama" we trust..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
Kapattık dükkanı
BabacumMostors
işeyerek uzay gemisi düşürüyorum yaa yaaa..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
Kapattık dükkanı
elvyn
benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
BabacumMostors
5.5 kilo olayını bilenler anltsın bir zahmet..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
Kapattık dükkanı
Mix
Angelfire
bunların bi çoğu buralarda uzun süre önce tartışıldı okundu gülündü geçildi
ozamanlarda yeterince üyemiz vardı şimdide var belki fazlası
ama aramaya inanmadan açmanız gereksiz kaçıyo
sadece düşünün burda onca insan var senelerdir patide takılan insanlar var nette dolaşabilecek herşey açılmıştır patiye bunu bilin diyim
arasanız her konuda bir tartışma bulacağınıza emin olun
bu arada lol 5.5 kg :)[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
mikado