orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Sevgili günlük, Herkes, hersey altüst oldu, güvenebilecegim dostlarimdan sadece Brutus kaldi. Julius Sezar, IÖ 40 ------------------------------------ Sevgili günlük, bizim imparator iyice sapitti, Ülkenin etrafina duvar örün; diye tutturdu. Yok artik ebenin... Bu adam ya ülke sinirlarini bilmiyor ya da bizimle kafa buluyor. Mimar Wung-zu, IÖ 200 ------------------------------------- Sevgili günlük, Içimden bir ses Ay'a gidilecek, Roma bölünecek falan diyor. Hatta Ikiz Kuleler yikilacak da diyor da, ben bu İkiz Kuleler nedir onu çikaramadim, haydi hayirlisi... Nostradamus, 1550 ------------------------------------- Sevgili günlük, Senden baska derdimi anlatabilecegim kimse yok! Alt tarafi bir elma ya! Bir elma kadar degerim yokmus iyi mi... Adem ------------------------------------- Sevgili günlük, Kraliçe'nin sponsorlugunda aylarca okyanuslarda dolandim, bula bula Hindistan'i buldum. Sansimi... Ben simdi Kraliçe'ye ne dicem ya? Dalga geçmez mi benimle, "Kristof Efendi Hindistan'i mi buldun, tebrik ederim diye? Kristof Kolomb, 1492 ------------------------------------- Sevgili günlük, Bir yemin ettim ki dönemem. Hippokrat IÖ 400 ------------------------------------- Sevgili günlük, Aramizda kalsin ama, bizim stajer Monica var ya, tas gibi serefsizim! Seytan diyor ki, at sunu Oval Ofis'e, kim nereden duyacak ki! Bill, 2000 ------------------------------------- Sevgili takvim, Yarin beni basbakan yaptilar. Ben de Ankara'ya liman yaparak millete olan borcumu ödetecegim. Ama çok yoruluyorum. Hatta yorgunluktan sürekli hasülüsas, hasülünis, hasülas, hasünilas, hasss.... Tansu Çiller, 2001 ------------------------------------- Sevgili günlük, Bu Rus hatun var ya, beni yiyip bitirdi. Ulan bir gece takilsam diyorum suna, duyan olur mu acep? Baltaci, 1711[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi
wussy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 aahaa brawo ya cok ii olmush[signature][hline]!!!KiLL 4 U!!!
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 mail manyağı bi kankamız var sağolsun o yollamış ama koptum ya[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi
Qui Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Ne yazıkki açılmıştı daha önce :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 mauhau çok hoşlar :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Qui Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=70056[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: Qui, 23 Ekim 2004 13:01 tarihinde demiş ki: Ne yazıkki açılmıştı daha önce :) Hemen Oturup ağlamaya başlıyorum :P[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 hoşlar ama bu gunluk işleri artmaya başladı gibime geliyor.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 referans: ekşisözlük[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: Estel_Anorien, 23 Ekim 2004 13:02 tarihinde demiş ki: referans: ekşisözlük always...[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Natural Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 güzelmiş.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Söyleyin yönetime silsinler o zaman. Bıktım böle Daha önce açılmıştı diye zört diye atlayan adamlardan [Kişisel değil]. Ben 7/24 online olup forum gezemiyorum, yada hafızam o kadar geniş değil. Her seferinde sadece benim açtığım forumlar için değil diğer forumlar içinde geçerli aynı şey Daha önceden açılmıştı deyip bilgiçlik[bence] taslayan kişilerden bıktım. Ben bana hoş gelen bir şeyi diğer insanlarla paylaşmak istiyorum. bu arkadaşlar zort çıkıyo. belki sen okumuşsundur ama yeni gelenlerden biri okumamıştır. yada ona benzer bakşa bir durum. Off amma gaz yaptım ha[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi
einsof_totor23 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 çok başarılı bravo brrravo... :D[signature][hline]rüzgara karşı işeyen adam
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: orhanozkara, 23 Ekim 2004 13:07 tarihinde demiş ki: Söyleyin yönetime silsinler o zaman. Bıktım böle Daha önce açılmıştı diye zört diye atlayan adamlardan [Kişisel değil]. Ben 7/24 online olup forum gezemiyorum, yada hafızam o kadar geniş değil. Her seferinde sadece benim açtığım forumlar için değil diğer forumlar içinde geçerli aynı şey Daha önceden açılmıştı deyip bilgiçlik[bence] taslayan kişilerden bıktım. Ben bana hoş gelen bir şeyi diğer insanlarla paylaşmak istiyorum. bu arkadaşlar zort çıkıyo. belki sen okumuşsundur ama yeni gelenlerden biri okumamıştır. yada ona benzer bakşa bir durum. Off amma gaz yaptım ha onun için forumuda 2 adet arama yazan link var.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 tabi komple metni yazıp aratayım demi. arama yok demedim sadece 5-10 kişi okumuş olabilir ama okumamış insanlarda var.[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi
einsof_totor23 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ben okumamıştım okudum sewindim.Allah razı olsun yazandan!!![signature][hline]rüzgara karşı işeyen adam
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=70056 günlük diye aratınca çıkıyor. konu dışını işaretlersen daha çabuk bulabilirsin...[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Seninle tartışmaya girme zahmetinde bulunamıyacam ya ben anlatamıyorum ya sen anlamıyorsun. okuyan okur okumayan okumaz. Silen siler silmeyen silmez. Ukala...[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 güzel olmuş bea.[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: orhanozkara, 23 Ekim 2004 13:19 tarihinde demiş ki: Seninle tartışmaya girme zahmetinde bulunamıyacam ya ben anlatamıyorum ya sen anlamıyorsun. okuyan okur okumayan okumaz. Silen siler silmeyen silmez. Ukala... laf agzına tıkılınca verilen tepki #1[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Tıkılan bişi yok falla istesem tartışmak için çok ama çok vaktim var ama kimsenin post kasmasına yataklık etmeye niyetim yok.[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Wung Zu favorim züper yaw[signature][hline]..:: Respect ::..
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 eheh 1 seneden fazladır buradayım b-post kassaydım kasardım şimdiye.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: einsof_totor23, 23 Ekim 2004 13:14 tarihinde demiş ki: ben okumamıştım okudum sewindim.Allah razı olsun yazandan!!! yeterince açık sanırım[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 aramada çıkan topici uplardın. olur biterdi.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Öne çıkan mesajlar