Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[NWN] nwn ilk oyun takıldım

rion

Öne çıkan mesajlar

merhaba
can sıkıntısından gecen gun nwn kurdum tekrar. daha ilk oyunda exp. falan deil takıldım:
aribeth in oldugu yerde bi adam artifact bulma gorevi veriyor soorada ceremonial shield falan buluyoruz. bunnar cesitli bolgelerde tombları aciyodu chestlere konularak. ha,epsini actim ama ceremonial sword elimde patladı acıklamada docks-aqueducts da bi chestten bahsediyo ama aqueducts zaten bi oda orda da kayıga bindiren adam var 2-3 tane chest var olmuyo.
nerde bu sword u koycaamız chest? heryeri aradım ama bulamadım bi yardımcı olun lutfen.
Sosyal ağlarda paylaş

ı-ıh olmuyo. yok oole bişi. herneyse o gorevi de sallıyim bari zaten şehri hastalık sarmış, creature ları kaçırmışlar, bi tarafta zombiler bi tarafta mahkumlar cirit atıyo amcam hala artifact derdinde. gitsin kendi bulsun essek. gidiyim son creature partı veriyimde cure ı yapsınlar.
yine de saolun
Sosyal ağlarda paylaş

yanlis hatirlamiyorsam o gemilere bindiren yasli adamin oldugu magaraya giriyorsun, orda sag tarafta baska bir exit var, o exitin yanindaki chest'e koyman gerekiyordu.
zamaninda ben de bayaa aramistim ama su anda yanlis hatirlamis olabilirim. o ismi a... ile baslayan garip isimli magarada oldugundan kesin eminim.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...