Selamon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 e o zaman patilerle ortak dana alırsak bayramda senin lazeri kullanırız kesmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: daverc, 24 Ekim 2004 04:20 tarihinde demiş ki: paticik abdest bulusmasinida ben duzenlicem beklerim izmirlileri :) İşler bu konuma da gelcek galiba.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Anladım teşekkür ederim de ne bilim işte yardım konuları beni çok sevindirir yapmak isterdim açıkçası böle konularda hassasımdır :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: Selamon, 24 Ekim 2004 04:31 tarihinde demiş ki: e o zaman patilerle ortak dana alırsak bayramda senin lazeri kullanırız kesmek için? ben veririm vermesinede sakat unutmayinki onune ne gelirse desiyo bu hesapta danayi kimsenin tutmamasi yada tutarken dikkatli olmasi gerekiyor yoksa eller,bacaklar,kollar ve kafa gibi bilimum onemli bolgelerini kaybedebilirler =) allah gostermesin[signature][hline]yesil ejderha...[/i] *yeni aldigi ölümcül laser'i ile kesecek pati arar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 @NotoriuS Eğer öğrenciysen yaz tatillerinde v.s TEGV (Türkiye Eğitim Gönüllüleri) adına çalış. Gerçekten insanın içi inanılmaz derecede huzur doluyo. Çevrendeki ufaklıklar için bişey yapabiliyor olmanın tadı bambaşka. @tAkA Biz en iyisi bu işi işinin ehli bir kasaba ve usta işi bıçaklarımıza bırakalım.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 bencede =) zaten virus'unde belirttigi gibi kimvurduya gitmek istemiosaniz beni araniza almiin dicemde söz lazerimi getirmicem =) gerci daha gelmedi siparisler 1-2 hafta icinde geliyomus denk gelmez sanirim hehe saka maka sahur olayi olursa cok iyi olur hepberaber yeriz iceriz kaynasiriz falan filan[signature][hline]yesil ejderha...[/i] *yeni aldigi ölümcül laser'i ile kesecek pati arar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: Selamon, 24 Ekim 2004 04:37 tarihinde demiş ki: @NotoriuS Eğer öğrenciysen yaz tatillerinde v.s TEGV (Türkiye Eğitim Gönüllüleri) adına çalış. Gerçekten insanın içi inanılmaz derecede huzur doluyo. Çevrendeki ufaklıklar için bişey yapabiliyor olmanın tadı bambaşka. bilmem ki olabilir :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Olur olur. Niye olmassın. Yada çok daha basit bir yardım yöntemi var. Turkcell kullanıyorsan turkcell in sitesine gir, bir numaraya tegv yazıp gönderdin mi tegv e direkt 5 milyon mu 10milyon mu ne yardım etmiş oluosun o numarayı öğren yardımını gerçekleştir.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 hadi ya dur hmn bakim valla sufer bişi[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ben yokum ahaha iyice cıvıttınız ben her buluşmaya giden bi insna dğeilim artık aylardır kimseyle buluşmadım bi iftar buluşmasına gittim en son[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: lord_elvyn, 24 Ekim 2004 02:16 tarihinde demiş ki: yakında paticik kurban bayramında gelin kurban keselim sevaba girelim felan iye threadlar açılacak, goruyorum. muhaaa süper olur ya pati olarak bi kurban alıp keselim kurban bayramında[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Ben hac organizasyonu düzenliyorum :)[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Gelirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ben de paticik cinci hoca seansı duzenliyorum. var mı gelen.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 :) Düzenlersin sen >>>>>> Al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 oha be çok kişi gelmez sahura[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 eheh ultra ciddiye aldı :)[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EfsaneUye Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 tamam siz gidin biz gelioz[signature][hline]Artık o bir efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar