can Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 1 mb'si ne kadar bilen var mi?[signature][hline]NbaTurk forumu...
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 www.turkcell.com'a gidip tarifelerden bakıyoruz. ayrıca mb ile ücretlendirilmiyor. hatırladığım kadarıyla kb ile ücretlendiriliyor[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?!
Qui Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Kb ile ücretlendirmekle, mb arasında ücretlendirmek arasında fark yokki. Abes bir çıkış olmuş sizindi. 1mb DL edersen, 1 mb üzerinden ücretlendirilirsin. 1kb 1.400tl gibi bişeydi galiba.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
can Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 qui abi senin niye doktor olduğunu anladım. zeki bi adamsın da ondan... saol bu arada.[signature][hline]NbaTurk forumu...
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 benim de niye işletmeci olduğumu anla, turkcellde GPRS ücreti sabit değildir, kullanıma göre değişir ve bu konuda en iyi kaynak turkcell.com.tr'dir.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?!
can Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 turkcell.com.tr'ye gir o zaman bi zahmet, nerden bulduğunu bana bi söle. aradım bulamadım ...[signature][hline]NbaTurk forumu...
Öne çıkan mesajlar