PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 varsa birlikte kasalım...[signature][hline]"Varlığının nedenini hala kavrayamadıysan .... Vay haline...." --->Dünya sadece bir handır; Asıl sonsuz olan gideceğin yer(!) için kısa bir mola verdiğin bir han.. www.huzuradoru.com www.harunyahya.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Notguilty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ah ah olsa keske sabah aksam oynayacam gerekirse okula gitmeyecem ama yok işte. 1-2 hafta once delirip uzunca bi mail atmıştım blizz e ama yemediler =)[signature][hline]I am Blind not Dead! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 bende var Sinirbaz 20 Roque Burningred 21 Hunter Simpson 9 Druid[signature][hline]Burningred LvL 55 Abyss Walker - Bartz [b]YARMAGUL LvL 35 Artisan - Bartz[b] [b]Electron LvL 38 Scout - Bartz [b]Sinirbaz LvL 20 Roque WoW [b] [b]RAKI LvL 37 Scavanger - Bartz icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 OSİRİS PM ATTIM MESAJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Khalima 35 shaman şu anda oynadığım char PvP serverında Bi de 24 warrior um var undead Beta serverında ama onu oynamadım ne zamandır[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Khalima........Shaman of the Legio Noctis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 bunun için başka topic açılmıştı sanırım.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: 1111, 23 Ekim 2004 20:40 tarihinde demiş ki: bunun için başka topic açılmıştı sanırım. eu değil us dedik[signature][hline]"Varlığının nedenini hala kavrayamadıysan .... Vay haline...." --->Dünya sadece bir handır; Asıl sonsuz olan gideceğin yer(!) için kısa bir mola verdiğin bir han.. www.huzuradoru.com www.harunyahya.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 us veya eu server iplerini bilen varmı?[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei [Bu mesaj Virus tarafından 24 Ekim 2004 01:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 realmlist.wtf'nin icinde yaziyordu sanirim soyle birseydi us2.wowbattle.net[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 eu1.wow.battle.net miş saol ama ping çekemiyorum orası ayrı :)[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 lol su wtf ye hala kopuorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar