Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SideWinder Gamepad

shapshal

Öne çıkan mesajlar

elime bi sidewinder gamepad geçti ama usb diil yani tak kullan olayı yok sanırım joystick portuna mı ne takmak gerekio ve xp için driver cdsi yok. cdyi açtıımda bu cd win 95de ve 98de çalışmaktadır diyodu bi de örenmiştim ki xp kendiliinden tanıyomuş. eskiden bi ara bi şekilde tanıtmıştım ama şimdi tanıtamıyorum nasıl yapabilirim yardım ![signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

donanıma acsaydın daha iyi olurdu dedikten sonra:

denetim masası->game controllers diye bir yer var orayı kurcala hatta taktıktan sonra çalışıyomu diye denetlemek için basit bir şekli oynatıyosun felan. bi bak oraya.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
Sosyal ağlarda paylaş

girdim oraya hatta otomatik algılama sidewinder gamepad yazıo oraya falan tıkladım Your gameport or gameport drivers are not properly configured please consult the device manager dio giriyorum aygıt yöneticisine bişi yapamıyorum ordan dönüyorum dolanıyorum olmuo[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.microsoft.com/hardware/sidewinder/downloads/profiler/English.asp

Bende Freestyle Pro vardi bu programi yukleyince taniyordu tam olarak. Eger sorun porttaysa ve aleti ses kartina takiyorsan ses karti suruculerinde sorun var demektir yanilmiyorsam. Eger anakartin girisine takiyorsan anakartin chipset suruculerini yuklemeni oneririm falan filan. :)[signature][hline]XaGoN - www.xagon.net
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...