Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop ekranına açılışta görüntü gelmiyor

liberal

Öne çıkan mesajlar

Elimizde bi laptop var Compaq, 4 yıllık, Vista yüklü.

Alet sorunsuz çalışıyordu.4 gün önce bilgisayarı açınca ekrana görüntü gelmedi ama alet tıkır tıkır çalışıyor. Gittim benim yedek ekranı taktım görüntü geliyor.

Neyse kurcaladım biraz sonra farkettim ki ekranı kapatıp (stand by moduna giriyor otomatik laptop) bi 20 saniye bekleyip tekrar açınca alet hiçbişey olmamış gibi çalışyor ve ekrana görüntü geliyor. Nedendir bu anlayamadım.

Hani windows'dan olabilir diyeceğim de niye boot'ta hiç bir görüntü gelmiyor? Fikri olan var mı bu konuda. Alette sorun yok yani de stand by'da açılıp ilk bootta hic görüntü gelmemesi cok cok acayip.
Sosyal ağlarda paylaş

gecen gun benimde elime eski bir laptop gecti. xp sp1 oldugundan cogu gerekli sey calismiyordu. format atip xp sp3 kurdum ama loading ekranda kalmaya basladi ama altta hala aciliordu sadece monitore veremiyordu goruntuyu.

formatlayip sp1 kurup driverlarini kurdum once sonra sp3 u update olarak uyguladim acildi.
Sosyal ağlarda paylaş

işte bende de hiç görüntü gelmiyor. bilgisayar ilk açıldığında hardware kısmı dahi görünmüyor. bildiğim kadarıyla zaten bir noktaya kadar vista yüklenmiyor sadece pc kendini açıyor, belli bir andan sonra bilgisayar yazılımı komut olarak vistanın boot'unu yüklüyor. senin dediğin gibi oraya kadar görüntü gelse de ondan sonra yazılımı yüklerken kaybolsa, takılsa hiç düşünmeden atarım bir format o sorun olmaz ama sorun yazılımsal mı yoksa teknik mi onu bilebilsem..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...