aramil Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 anlatacak şey çok ama ufak çaplı bir özet geçeyim ilerledikçe detaylandırırız; ( TLDR cilerin bölümü spoiler içinde. özet olmasına rağmen okumuyorsanız röeh... ) ankara doğma büyüme, ank üni lisans son sınıf öğrencisi (2.ünv) ve aynı zamanda özel bir şirkette web uygulama geliştiricisi olarak çalışmaktayım. şirketimin asıl ayağı istanbulda ve bir ihtimal aynı yerde çalışmaya devam edebilirim. bunlara ek olarak 8 ay abd'de yaşadım şu yüzden söylüyorum farklı şartlarda da idame ettirebiliyorum hayatımı. kuvvetli bir irade (sdf) ve çevremin kanaat getirdiği iyi kişisel özelliklerim ve donanımlı oluşumu ( öeh kendini bu kadar över insan :s) göz önünde bulundurarak sıfırdan bir düzen kuracağım kendime. şirket beşiktaşta. ha bu firma olmaz başkası olur o kesin değil. beşiktaş için ulaşım ve barınak masrafı asgari olacak bir şekilde planlama yapmalıyım şayet daha sonra master için bazı ünvlere başvuracağım lakin istanbulu bilmiyorum. bu konuda dostane ve samimi tavsiyelere ihtiyacım var patidaşlar. TLDR keywords: doğma-büyüme ankara, yazılım, lisans son sınıf, sıfırdan istanbul, düzen kurma, beşiktaş civarı nerede yaşamalı, ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 bjk civarı ucuz sarıyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 istanbul ucuz? yok öyle birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 pahalının ucuzu işte elde avuçta var da az şeyle çok iş başarmam lazım, devamı da var hikayenin :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 ayazağa civarını öneririm. beşiktaş levent mecidiyeköy maslak vb. ulaşımı çok kolay.... kiralarda daha uygun, evler büyük ve daha temiz vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 barınak derken =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 tranvay var güzergahında bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 dreagloth said: barınak derken =) şair barınak kelimesi ile öğrenci evleri ve bilimum köhne yerleri kastemektedir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 şirket beşiktaştaysa sırf beşiktaşta değil, kadıköyde ( 20dk vapurla) de bakabilirisin. gelip görmen kendin bakman lazım ama ne desek yalan olur, çook ucuz bulursun da yaşanıcak gibi olmaz vs. olmadı üni öğrencisiyle falan paylaş, ilan ver, ilanlara bak belki biri +1 falan arıyordur. çok öğrenci var beşiktaşta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Tramvay var beşiktaşta, metrobüste yakın sayılacak mesafe. Bu ulaşım araçlarını kullanırım dersen, yolda geçirmeyi göze alabileceğin süreyi düşün, ona göre bak derim. Yani amaç trafiğe girmemek. Özel aracımla giderim dersen çemberi daraltman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Bella said: şirket beşiktaştaysa sırf beşiktaşta değil, kadıköyde ( 20dk vapurla) de bakabilirisin. böyle bir saçmalık yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 nesiymiş saçmalık onun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 vapur kaçarsa ne yapacak, otobüs ya da tranvay kadar sık değil seferler gece geç dönerse, vapur yok, karayolu yine uğraştırcak avrupa yakası varken anadolu_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Birde vapur havaya bakar, lodos geldimi direk iptalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 vapur yarım saatte bir. kadıköyde oturursa yürüme mesafesi, e erken çıksın kaçırmasın, elinde olan birşey. ben iş için diyorum, gece de taksime gider çoğu yerden ulaşım var taksimden dolmuşa biner rahat rahat gelir. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 vapuru mu kaçırdın? motor var. kaç senelik prof vapur kullanıcısıydım, (ev anadolu-okul avrupa) hiç de problem yaşamadım. korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 deniz bisekleti ilede geçebilirsin karşıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 deniz taksisi de var ama ucuz demişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 kadıköy mantıklı görünüyor sonuçta 10dk erken çıkılır kaçırılmaz. hmm yazdım listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 iyi bakmak lazım ama iti kopuğu çok orda bir sürü pis insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 değişik bir deneyim olacak, belki çok zorlanacağım ama kararlıyım ve ağustos sonu gibi istanbuldayım büyük ihtimalle. öğrenci evlerine ulaşmak zor olacak o dönemde ama artık 1+1 vs. düzgün bir yer tutarak başlayacağım mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 üsküdar tarafı kira bakımından nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 yüzmeyide mi bilmiyorsun ? ben geçtim 1 saatimi aldı. hem sabahları zinde olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 kadıköyden ziyade üsküdar daha mantıklı çünkü sürekli motor kalkıyor beşiktaşa. kadıköyden yarım saatte bi vapur var sadece o kadar. bi de şirketin yeri tam olarak nerede beşiktaşta? vapurla gelip sonra atv binasına kadar çıkmayasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 beşiktaş çevresinde sakin, güzel muhitler var. mesela vişnezade, serencebey, abbasağa, dikilitaş. ama buradalardaki 1+1'ler genelde eski, tuvaleti banyosu kötü daireler ve en az 700tl civarında kiraları var. kadıköy'deki durum da farklı değil. bu bölgede ikamet etmeyi düşünüyorsan yapacağın en mantıklı şey eli yüzü düzgün bir 2+1 bulup (900-1000 civarı), bir arkadaşınla kirayı paylaşman ya da bir odanı erasmusa gelen öğrencilere kiralamak olacaktır. (ki maddi olarak bu daha iyi bir olasılık, merkezi bir yerde tutarsan kiralayamama riskin de az ama belli olmaz) üsküdar ve kuzguncuk daha ekonomik bir olasılık olabilir. üsküdar'da fena olmayan daireler var 550-600 liraya. kuzguncuk da benim istanbul'da en oturulası bulduğum yerdir. 800-900 liraya 2+1'ler bulabilirsin. üsküdar sahile 5 dakikada otobüs ve oradan motorla 5 dakika beşiktaş yapabilirsin. bakın işte biraz. edit: ortaköy de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar