yav Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 monitor kalibrasyonu icin bir alet var hem donanim hem yazilim olarak bir pakette satiliyor. ama pahali. sahsen o aleti sermaye olarak alip evlere srvis kalibrasyon hizmeti vermeyi dusunuyorum nasi fikir :p aleti kapkaranlik bir odada monitore dayiyosun. tipki bir pozometre gibi olcum yapiyor ve sana yaninda gelen program araciligiyla degistircegin parametre ayarlarini bildiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 kalibrasyonu prodüksiyon yapıyosan yapman gerekir, o kaar abartmana gerek yok. ayrıca IPS panel montörler baya başarılı bu konuda, zamanı gelince almayı tercih edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 aynen monitorunde gordugun kagida gecip kullanilmicaksa pek anlami yok kalibrasyonun. sen ugrasir dogru renkleri alirsin ama o halini bi sengorursun misal millet gene farkli gorecek. uyuz bi muhabbet cok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 hmm salla o zaman. o kadar abartacak bi durumda değilim şu an. yalnız ben renk sıcaklığını 4500k ya düşürdüm monitörün, bu sıkıntı yaratabilir belki. 6500k da mı olması gerekir? yoksa farketmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 silver fx ile denedim bişeyler. ilerleme var mı? :D http://d1204.hizliresim.com/w/w/50zvz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 kadrajda problem var zaten de, bırak abicim silver fxi falan :D (ben de kullanmadan bıraktırıyorum sdfsdf) levels gerek biraz, bilmem silverfx denen arkadaşta ayarı var mıdır... clarity ve genel contrastı da artırabilirsin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 otomatik ayarlar da mı çekiyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 yok abi otomatik ayarlarda çekmiyorum. kadrajda hata olduğunu biliyorum zaten, maksat siyah beyazla uğraşmak test için. öf bee yine mi olmadı :D iyi bi siyah beyaz foto nasıl olur kavrayamadım hala :D clarity ve contrast artmış hali: http://d1204.hizliresim.com/w/w/51205.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar