kurzon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 GBA için -------- The Lost Vikings Black Thorne Shining Soul Gradius Galaxies PS2 için -------- Silpheed R-Type Final oyunları satılıktır. Oyunların hepsili kutulu, kapaklı, sorunsuzdur. GBA oyunları 12milyon, PS2 oyunları 10 milyondur. Email ya da icq ile ulaşmak isteyenler adresimi ve numaramı http://kurzon-thegrudge.port5.com adresinden görebilirler. Görüşmek üzere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Pıyasanın altına satsaydın barı.Ama sen ustunde satıyorsun.Bıraz zor ısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kurzon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 12 milyona nereden gba bulabiliyorsun yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Maltepe =) Japon oyuncak sarayından.. biraz pazarlık yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 MAltepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kurzon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 oradaki oyunlar sadece kartuş mu yoksa kutuları da var mı? eğer cidden alacaksanız pazarlık ederiz sorun değil. ama ben kendi alışveriş yaptığım yerleri kriter olarak almıştım. gba oyunları 15-20 milyon arası. hatta bazı yerlerde daha pahalı. ps2 ile çok ilgim yok yuvarlak bir değer verdim. dediğim gibi eğer gerçekten almak istiyorsanız ve mümkünse birkaç tane alırsanız =) pazarlık olur tabi ki. kurtulmam lazım fazlalıklardan biran önce. bu arada şu dediğiniz japon oyuncak sarayı neresi oluyor tam olarak? görüşmek üzere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar