Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Painkiller da gördügüm ilginc bi Ufo imaji

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar painkiller i oynarken fakrettinizmi oyunun bi bölümünde bi ufo var ve üzeirnde CCCP yaziyo vede soviet isareti avr bana cok manali geldi siz oyunu bitirenler hakında fikirleri alayim =)[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex

Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
Mesaj tarihi:
Aslinda bilg. oyununda bi teoriyi kavratmak istmeisler acepp anladinizmi bakınz anlatiym bölümde askeri bi üste gecio konu admalari desiosunuz oyunun sonunda üssün havaalanında bi gizli mekanda ufo var işte Rus ufosu ??? asdafa önce güldüm sonra düsündüm odnan bi aciym dedim bilgili abilerimiz aydınlatsin =)[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex

Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
Mesaj tarihi:
UFO nun U suna göre : Tanımlanamıyorsa nasıl hangi ülkeden olduğunu tanımlıyorsunuz der, bu tartışmaya ayrı bir boyut kazandırırım.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 24 Ekim 2004 09:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hahahah IFO güzelmiş =) İbrahim Tatlıses Fulya falan diye birinden de çocuk yaparsa İFO koyar süfer olur hem.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 24 Ekim 2004 11:51 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...