Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Arkadaslar painkiller i oynarken fakrettinizmi oyunun bi bölümünde bi ufo var ve üzeirnde CCCP yaziyo vede soviet isareti avr bana cok manali geldi siz oyunu bitirenler hakında fikirleri alayim =)[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 daha çok bilgisayar oyunlarına kayan bi topic bu sanki. :) Bilmiyorum görmedim ama ss koysana.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Aslinda bilg. oyununda bi teoriyi kavratmak istmeisler acepp anladinizmi bakınz anlatiym bölümde askeri bi üste gecio konu admalari desiosunuz oyunun sonunda üssün havaalanında bi gizli mekanda ufo var işte Rus ufosu ??? asdafa önce güldüm sonra düsündüm odnan bi aciym dedim bilgili abilerimiz aydınlatsin =)[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
sheref Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 sanki hatırlıyor gibiyim. ama bunun hakkında hiç düşünmemiştim değişik bir bakış açısı :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 UFO nun U suna göre : Tanımlanamıyorsa nasıl hangi ülkeden olduğunu tanımlıyorsunuz der, bu tartışmaya ayrı bir boyut kazandırırım.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 24 Ekim 2004 09:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Head Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 IFO'dur o identified flying object ya da i.ne felan olabilir .p[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Hahahah IFO güzelmiş =) İbrahim Tatlıses Fulya falan diye birinden de çocuk yaparsa İFO koyar süfer olur hem.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 24 Ekim 2004 11:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar