Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zaga 24-10-2004


Mantar136

Öne çıkan mesajlar

Evet böyle bir ihtiyaç var sanırım.
Bence yine güzel bir Zaga'ydı ama Okan Bayülgen artık gittikçe yalnızlaşıyor Zaga'da. Uzun monologlar halini almaya başladı. Telefonlar gereksiz derecede uzun ve Okan Bayülgen artık "zagalamıyor". 3-4 telefon ve sorulan aptalca sorulara Okan Bayülgen'in inanılmaz sabırlı yaklaşımı seyirciyi sıkıyor tempoyu düşürüyor. Ama yine de Zaga haftada bir bünyeye iyi geliyor.[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bak sımdı yanlıs bı bakıs acısı senınkı
Bı oncekı konudada "17ekımdekı zaga" isimli topicde belirttigim gibi bundan sadece 1 ve 2 oncekı programlarda ben gulmekten yerlere yattım ve inanılmaz eglendım.
Her program bırıbırını tutacak dıye bısey yok. Gerek konuklardan gerek ambiansdan vs gibi nedenlerden program bazen boyle olabılıyor.

Katılıyorum, bu geceki zaga biraz bayık ve fazlada eglencelı degıldı ama BU demek degildir ki Okan Artık bitti Zaga igrenc vs gibi anlamlar cıkarılması oldukca sacmadır.

Gecen donemde bu tur seyler oluyordu yani ornegın bır bolumde gercekten bayarken bı hafta soraki bolumde Gulme krizlerine gark olabılıyorduk. Yine boyle olacaktır elbette.

Her bölüm ultra-komik olacak diye haftalık bir eglence talk show programından bunu beklemek bence biraz düşücesizlik olur.

Olup bitenleri yanlıs algılanmasını ıstemem gercekten cunku ınsanlar yok yere bazı kısılerın yorumlarından etkılenebılıyor.

Zaga ownz![signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ona +1

Degil bencede, Yani stand-upçılar klasına giremez tabiki. Yani adam komik gerçekten zeki yaptıgı espiriler düşündürücü ve güldürücü.

Zaten Zaga'da çok ciddi biçimde bazı konulara degindigide gerçek.

Ama kopardımıda koparıyo yani :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arada koparıyo tabıkı ama sonucta Zaga Okan bayulgen ıcın ınsnları guldurebılecegı bır platformadan cok ozellıkle Medyaya sitem edebılecegı bır yer.[signature][hline]Şşş caktırma ama ben cüceyim, ne? zaten yukarda yazıyomu! *4 yıllık ımzayı değiştirme cabaları*
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...