di Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Selam, Senelerce bisiklet surdum, cross kosu takim kaptanligi yaptim. Bir 12 senedir spor yapmiyorum, haliyle got gobek aldi basini gitti. Toparlayayim diye ugrasiyorum lakin baldilarimdaki kaslar ayni haliyle duruyor yerinde. 0.11 Ton olmama ragmen bacak kaslarini kasinca resmen koseli koseli baldirim oluyor. Esas merak ettigim, bu gobegi eritip hafif kas yaparken -ki cok cabuk toparlaniyor vucudum- nelere dikkat edeyimki bole bacak kaslari daha da abarip penguen gibi gezdirmesin beni. Nihayetinde oralari da calistirmam lazim az cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 yağtığın sporlara artı olarak 0.11 ton oldugun için o baldırlar öyle. kilo verince küçülebilirler. baldırı çalışmak zorunda diilsin çalışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Spor salonunda çalış bilen biriyle. Anca o duruma göre çalışma verebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Bacak çalışmadan vücut geliştirme olmaz ya,az ağırlıkla çalış yine çalış bacak... Merak etme bir noktadan sonra gelişme çok yavaşlar zaten dediğin gibi hala hayvani bacakların varsa diğer bölgeler gibi hızla gelişmeye devam etmicektir. Bacak çalışman üst bölgenin gelişimini hızlandırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar