sadman Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 çok şanslı bir nesiliz yaw bunların hepsini görücez, 40lı yaşlarımızda uçan arabalarımız falan olacak sabırla bekliyorum o günleri:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 dünyayı keşfetmek için çok geç uzayı keşfetmek için çok erken doğduk muydu neydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 yok bence en güzel dönemdeyiz. binlerce yıl önce insanların güneşin hergün doğmasına şaşırır gibi her yeni teknolojik atılıma oha-çüş-yok artık bunu da mı yaptılar diye şaşırıyoruz, bence çok eğlenceli. bölümdeki diğer konu çok ilginç mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 gösterip de verilmemesinden hoşlanan bi arkadaş bak bu. uçan araba yok, ayda marsta koloni yok, maglev trenler bile süper yaygın değil. kendi kendine giden araçlara falan şaşırmaya kasıyoruz. yapay zeka desen tırt, robotik desen bi boston var, diğerleri tırt. abi çok boktan zamanlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 eheheh var ama yok çağı boston da sırf ittirmek için yapıyo robotları bize bi hayrı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 aynı şirketi tr de ali, ibrahim, hüseyin kursaydı taşak geçerdi herkes sanki kuran adamlar ömürleri yettiği süre içerisinde alıp getirebileceklermiş gibi artislik yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 mechanica said: uzaydaki haklarımız neticesinde türkiye cumhuriyeti'ne vergi vermeleri şart. yoksa olmaz o iş. bir de bize ihraç ettikleri zaman vergi alırız cebe dolar girsin azıcık. o değil de buradan çıkarabilecekleri suyu falan aya bıraksak ne olur ki acep. güzel fikir bence değerlendirilmeli. çıkabilecek fazlalık gazları da sıvılaştırıp gene aya bırakılabilir. atmosferi artsın değerli ay dostumuzun. ahah vergi vermezlerse internet sitelerine girişi yasaklarlar Türkiyeden takip edemeyiz adamları :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 ya abi ben okudum bu adamların olayını ; ay'a portable birşey kurcaklarmış ay'a dokunmucaz diyor adamlar ay'ın yörüngesindeki büyük çaplı meteorları yalarız diyolar.şu mülkiyet olayındada ''allahın uzayı paran varsa sende git billa '' diolal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=h5fwjsOOGm4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 izleyim dedim 54 dk olduğunu görünce götüm götüm kaçtım! özet bi 4dklık video kassalarış keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ay'da uzaylılar teklif ediyormuş gençler B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 2014 de gönderilecek uygun asteroidleri tespit edecek olan ilk teleskobun prototipi hazırmış, http://www.youtube.com/watch?v=2xkM80kdXkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 otosanayide hazırlanmış izlenimi verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parlafungi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 nakliye para kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar