Reflective Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 bu işi yaparlarsa elegeçirsinler zaten. ben ölmeden göriyimde böyle şeyleri no prob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Cheaz said: Yalnız planitum su aliminyum felan icin dioda su ne alaka ? Astroidlerden alcagımız su ne isimize yarıycak yakıt icin mi kullanıcaklar ? Dünyadaki su azaliyo. Ayrica uzayda yasamak icin de suya ihtiyacimiz var. galon galon uzaya su mu tasiycaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Bu sirketin hisse senetlerini almak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 22 trilyon dolar iyimiş, http://www.ntvmsnbc.com/id/25344366/ herşey platin olsun heryeri kaplarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Gezegeni evreni sömürüp bir deri bir kemik bırakacak insanoğlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 1 kilo platin 40.000 poundmış bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 100 gram verseler yeter bana o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Ayfon said: Cheaz said: Yalnız planitum su aliminyum felan icin dioda su ne alaka ? Astroidlerden alcagımız su ne isimize yarıycak yakıt icin mi kullanıcaklar ? Dünyadaki su azaliyo. Ayrica uzayda yasamak icin de suya ihtiyacimiz var. galon galon uzaya su mu tasiycaz? uzay gemilerindeki en büyük problem ağırlık. o yüzden ne kadar kaynağı dışardan bulabilirsen o kadar iyi. o yüzden dışarda su bulmak ve bitki yetiştirebilmek çok önemli. zannımca uzay istasyonlarında hep yapıyorlar bu tarz deneyleri. yanına sadece filiz ya da tohum alman yetiyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 -James Cameron - Film yönetmeni ve kaşif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 sitelerimi çökmüş bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 şerefsizim aklıma gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 rare metallerde dünyadaki fiyatı düşürmeden ve zarara girmeden nasıl yapıcaklar bakalım, şimdi baktım 1 yılda dünyada 111 ton platin anca çıkıyormuş. tutupta 500 ton çıkarıp getirmezler heralde tek seferde asteroidden dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 abi getirebilirlerse getirirler. çin kıstı rare earth'u said: China presently produces more than 95% of all rare earth materials that are vital in the creation of a big variety of electronic technologies including lithium car batteries, solar panels, wind turbines, flat-screen television, compact fluorescent light bulbs, petroleum-to-gasoline catalytic cracking, and military defense components such as missile guidance systems. It also dominates abilities to process them. This enables it to attract product manufactures to operate there as a condition of doing business, ration exports to maximize prices, and punish nations that don’t go along with its policy interests through supply embargoes. Beijing reduced rare earth shipments by 9% in 2010 over 2009, and has recently announced plans to reduce exports by another 35%. China produces the vast majority of two particularly important rares, dysprosium (99 percent) and neodymium (95 percent). The motor of a Prius requires about 3 pounds of the latter. While other countries, including the U.S., have significant amounts of these, China’s low-cost labor and lax environmental restrictions has afforded it a big advantage in this mining-intensive industry. kazakistan japonya ile ortak ben bu pazara girerim dedi. http://www.reuters.com/article/2012/04/29/japan-kazakhstan-idUSL4E8FT01C20120429 amerika güney afrika'da maden açarım dedi, avustralya amerikaya "gel beni de del bebeğim" sinayli verdi. ha iddialara rağmen -iddialar şu şekilde. "aslında çin rare earth olarak o kadar da süper değil, her yerden çıkıyor ama çevreye olan hede yüzünden biz dokanmadık. şimdi teknolocimiz gelişti. artık dokanırız, çıkortırız lol"- çin rare earth olayında deli monopol. şimdiden sonra adamlar sana bağlı değiliz piç diyebilecekler. yay şunun linkinin tamamını da vereyim hatta http://www.forbes.com/sites/larrybell/2012/04/15/chinas-rare-earth-metals-monopoly-neednt-put-an-electronics-stranglehold-on-america/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 teknoloji hala milyarlarca köleyi geçecek seviyeye gelmedi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 benim tek isteğim %100 platinden bir kahve kupası :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 ....ve James Cameron Avatar'daki stajından sonra,bu konu da devam etmeye karar verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Norak said: benim tek isteğim %100 platinden bir kahve kupası :o yüce rabbim izin verirse olacak inşallah. ulan uçan otomobiller nerede kaldı lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 23. yüzyıla kadar yolu var onun dasaaa. reference: 5th element=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 ama daha büyük bir film olan geleceğe dönüşte 2015te uçan arabalar vardıama! emmet brown yanılyor olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 meanwhile in china: http://www.youtube.com/watch?v=kbytE_FAZuA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=D7GwmVPInoE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mechanica Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 uzaydaki haklarımız neticesinde türkiye cumhuriyeti'ne vergi vermeleri şart. yoksa olmaz o iş. bir de bize ihraç ettikleri zaman vergi alırız cebe dolar girsin azıcık. o değil de buradan çıkarabilecekleri suyu falan aya bıraksak ne olur ki acep. güzel fikir bence değerlendirilmeli. çıkabilecek fazlalık gazları da sıvılaştırıp gene aya bırakılabilir. atmosferi artsın değerli ay dostumuzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 aydan cacık olmazda mars o konuda biraz daha umut vaad eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Bana ekmek kapısı işte, uçak-uzay mühendisi oldum, olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar