AltF4 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Iki sene once yapmistim bu blogu. Bir sure devam ettim, buradan da epey ziyaretcisi vardi. Daha sonra ise uzunca bir ara vermek zorunda kalmistim. Genel olarak erkek giyimi, modasi ile ilgili bir blogdu. Begendigim kiyafetleri, markalarin koleksiyonlarini vs. biraz da mizahi bir dille, kasmadan yazi yazarak aktariyordum. Ben kendim de iyi giyinmeyi ve iyi giyineni severim; maddi gucum el vermese bile el verdigi olcutte kendime saygimdan oturu giyimime dikkat eden biriyim. Ayni zamanda da bu benim icin bir tur hobiydi bu blogdan once; markalarin kataloglarini, urun gamini, yeni sezon urunlerini surekli kontrol eden ve fotograflarini bilgisayarina indirip "supermis haci, acimam giyerim valla bunu" gibisinden ustune not dusen bir insandim. Dolayisiyla zaten Turkiye'de hic ornegi olmayan bir alan oldugu icin illa ki benim gibi dusunenler vardir diye baslamistim blogu yapmaya. Nitekim cok ziyaretci cekti. Fakat wordpress uzerinden olmasi, yani ucretsiz alinmis bir subdomain olmasi motivasyonumu dusuruyordu. Fakat ara verdigim sure icinde cok mail aldim niye devam etmiyorsun diye. Hatta bir kisi bir yil sonra bile hala sik kullanilanlar listesinde oldugumun fotografini gosterip beni duygulandirmayi basarmisti. Tum bunlarin sonucunda butun imkanlarimi kullanarak yeniden denemeye karar verdim. Artik kendi alan adimla ve sosyal mecrayi (Facebook, Twitter) daha iyi kullanarak yayin yapacagim. Tabii ki uslubumu bozmadan, eski tadi devam ettirerek. Bu forumda eskiden takipcimiz olanlar vardi, yenilerden de dikkatini ceken olursa bekleriz :) Suradan inceleyebilirsiniz: www.acimamgiyerim.com Goruslerinizi, elestirilerinizi (olumlu - olumsuz) buraya yazabilir ya da site uzerinden yorum olarak gonderebilirsiniz. Okudugunuz icin tesekkurler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Çok başarılı olumş, tebrik ederim. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Ben takipcindim. Erkekler icin boyle guzel bi blog pek yok. Aynen devam et bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AltF4 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Teşekkürler yorumlarınız için. Yeni yazacağım yazı hakkında katkılarınızı bekliyorum; inceleyebilirsiniz: http://www.facebook.com/AcimamGiyerim/posts/224646030977825 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Ay cok guzelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar