Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir blog hakkinda yorumunuz.

AltF4

Öne çıkan mesajlar

Iki sene once yapmistim bu blogu. Bir sure devam ettim, buradan da epey ziyaretcisi vardi. Daha sonra ise uzunca bir ara vermek zorunda kalmistim.

Genel olarak erkek giyimi, modasi ile ilgili bir blogdu. Begendigim kiyafetleri, markalarin koleksiyonlarini vs. biraz da mizahi bir dille, kasmadan yazi yazarak aktariyordum. Ben kendim de iyi giyinmeyi ve iyi giyineni severim; maddi gucum el vermese bile el verdigi olcutte kendime saygimdan oturu giyimime dikkat eden biriyim. Ayni zamanda da bu benim icin bir tur hobiydi bu blogdan once; markalarin kataloglarini, urun gamini, yeni sezon urunlerini surekli kontrol eden ve fotograflarini bilgisayarina indirip "supermis haci, acimam giyerim valla bunu" gibisinden ustune not dusen bir insandim. Dolayisiyla zaten Turkiye'de hic ornegi olmayan bir alan oldugu icin illa ki benim gibi dusunenler vardir diye baslamistim blogu yapmaya.

Nitekim cok ziyaretci cekti. Fakat wordpress uzerinden olmasi, yani ucretsiz alinmis bir subdomain olmasi motivasyonumu dusuruyordu. Fakat ara verdigim sure icinde cok mail aldim niye devam etmiyorsun diye. Hatta bir kisi bir yil sonra bile hala sik kullanilanlar listesinde oldugumun fotografini gosterip beni duygulandirmayi basarmisti.

Tum bunlarin sonucunda butun imkanlarimi kullanarak yeniden denemeye karar verdim. Artik kendi alan adimla ve sosyal mecrayi (Facebook, Twitter) daha iyi kullanarak yayin yapacagim. Tabii ki uslubumu bozmadan, eski tadi devam ettirerek. Bu forumda eskiden takipcimiz olanlar vardi, yenilerden de dikkatini ceken olursa bekleriz :)

Suradan inceleyebilirsiniz: www.acimamgiyerim.com

Goruslerinizi, elestirilerinizi (olumlu - olumsuz) buraya yazabilir ya da site uzerinden yorum olarak gonderebilirsiniz. Okudugunuz icin tesekkurler :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...