tAKA Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ooff kaçırdım yine[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 yine uyuyakaldım ya of 2 haftadır kaçırıyorum zagayı :([signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 yanlız okan bayülgen yaşlanmaya başladı bilmem farkettinizmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 e arkadaşın kendisi insan[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 :lol:[signature][hline]DaRk_TrAnquiLLiTy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 tabi canım öylede nerde o eski zagalar diyesi geliyo insanın hala komik ama okana baktıkça uykum geldi 2 showdur. hayır geç saatle alakası yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: delikedi, 18 Ekim 2004 01:06 tarihinde demiş ki: hayır geç saatle alakası yok :) hehe :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Beyler haftalık terapimiz başlıyor konuklar kim bilen var mı?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ferhat güzel ve hilal cebeci[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Bu baslıktan devam etmek mantıksız bunda 17.10.2004 yayını dıyo :) Ama fikrimi belirtiyim yinede bu aksamki yani 23 ekim gecesi olan Zaga bence cok da iyi degildi. Eglence bakımından diger haftalardaki bolumlerden bıraz eksıktı. Umarım bi sorakı program daha eglencelı olur. ayrıca ilginc sekilde program erken bitti yada bana oyle geldı. Zaten %60'ı şarkılarla geçiştirdiler programı. Hoşuma gitmedi bu olay.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 okan bırakacak galiba,gittikçe daha kötü olmaya başladı,seyirci anladı artık onlar da gülmüyor okanın dediklerine,zaten gülecek de bi şey yapmıyor[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Hayır yok oyle bısey. Benım yazımdaki kasıt oyle bisey degildi. Daha gecen hafta gulmekten yerlere dusmustum ben programda. Ama olabılır her program bırıbırını tutucak super eglencelı olacak dıye bısey yok. Kaldı ki bundan onceki son 2 programda yerlere yattıgımı hatırlıyoum ben yani bu gecelik böyle olsada olur. Okan Bayulgen bırseyı bırakma nıyetınde degıl. Zaga biticek olsaydı yeni yayın donemıne girip Baslamazdı tekrardan. Ayrıca Cumartesi geceleri en cok izlenen program olduguda bi gercek. Benim bi onceki mesajımda yazdıklarım sadece bu geceki zaga hakkındaki görüşlerimden ibaret. Yoksa hastasıyım yani ;)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: BlaCk_DmC, 24 Ekim 2004 02:33 tarihinde demiş ki: Hayır yok oyle bısey. Benım yazımdaki kasıt oyle bisey degildi. Daha gecen hafta gulmekten yerlere dusmustum ben programda. Ama olabılır her program bırıbırını tutucak super eglencelı olacak dıye bısey yok. Kaldı ki bundan onceki son 2 programda yerlere yattıgımı hatırlıyoum ben yani bu gecelik böyle olsada olur. Okan Bayulgen bırseyı bırakma nıyetınde degıl. Zaga biticek olsaydı yeni yayın donemıne girip Baslamazdı tekrardan. Ayrıca Cumartesi geceleri en cok izlenen program olduguda bi gercek. Benim bi onceki mesajımda yazdıklarım sadece bu geceki zaga hakkındaki görüşlerimden ibaret. Yoksa hastasıyım yani ;) 1. senin yazdıklarına dair hiçbirşey demedim 2.sen 2 programdır yerlerdesin,ben ne kadar zamandır izlediğimi hatırlamıyorum o yüzden zaganın önceden çok daha iyi bi program oldugunu rahatca söyleyebilirim 3.bırakacak derekn tabi ki sene içinde bırakmaz,bırakamaz,kanal d ile sözleşmesi vardır sene sonunda bırakır 4.cumartesi geceleri en cok izlenen olur,cunku saati gec ve izleyen kesim genc,ve de eski günlerin hatırına izleyenler var benim gibi[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar