Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tez yazan varmıdır?

gellidus

Öne çıkan mesajlar

Çok sevdiğim bir abimin kuzeni tez yazdıracakmış.. Açıkcası tez yazdırmak diyince ne demek oluyor onu bile bilmiyorum. Yani komple çalışmayı mı yaptıracaklar yoksa sadece kağıda dökme olayımı emin değilim ama bu işin raconu nedir daha önce yapan varsa biliyordur nasıl olsa..

Tez yazabilecek birileri varsa bana haber verirse acil şekilde, bende kendisi ile temasa geçiririm..
Sosyal ağlarda paylaş

o internet cafelerin camlarında, sağda solda elektrik direklerinde gördüğünüz ilanları tez yazma olayını bir nevi temize çekme gibi düşünün. kötü bir yanı yok yani.

önceki mesajlarda dile getirilen endişeler ise doğrudur. türkiye'de ısmarlama tez yazan insanlar var. masterın bölümüne göre fiyat değişiklik gösteriyor. birkaç bin lirayı gözden çıkardıysanız yatarak tezli master yapabilirsiniz. özgün olur mu olmaz mı bilemiyorum tabi. haberlere çıkmıştı bir ara hatta. google'da arama yaparsanız bahsettiğim haberi bulabilirsiniz.

bunların haricinde türkiye'deki bazı üniversitelerdeki bazı profesörlerin doktora tezlerinin ve sonradan yaptıkları akademik çalışmaların dahi ithal olarak servis edildiği söylenir. bir lafı edecek adama ihtiyacınız varsa onu sıfırdan yaratabilirsiniz yani. bu da politik sahtekarlığın binlerce yüzünden sadece bir tanesi. =P
Sosyal ağlarda paylaş

tez yazım kuralları var benim jüri çok sallamamıştı mesela baslıkta metinler arası puntosundan mesafesine bisürrü şeye dikkat ediyorlar

fotokopiciler yapıyor onu genelde böyle düzenlemedir falan filan font bosluk cart curt ayarlıyorlar

ben sadece cilt kapak bide düzeltme için verdim oksitler denklemler oklar falan vardı hiç uğraşmadım zaten

108 sayfa tuttu
20kuruş aldılar sayfa basına öyle bişiydi sanırım pahalı değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...