gellidus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Çok sevdiğim bir abimin kuzeni tez yazdıracakmış.. Açıkcası tez yazdırmak diyince ne demek oluyor onu bile bilmiyorum. Yani komple çalışmayı mı yaptıracaklar yoksa sadece kağıda dökme olayımı emin değilim ama bu işin raconu nedir daha önce yapan varsa biliyordur nasıl olsa.. Tez yazabilecek birileri varsa bana haber verirse acil şekilde, bende kendisi ile temasa geçiririm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 bölüm ne konu ne ban tez ver demekle olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 o ne lan, dilekce yazdirir gibi. arzuhalci bulsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 bunu ben de merak ediyorum hep böyle bir yerlerde ilan asılı olur faln tez yazılır die yazan eleman tüm iibf fakultesini yalamıs yutmus adamlar mıdır yoksa sadece sekretermidir bu işin altından bir masquerade faln cıkar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Bu, elle yazılmış tezi, bilgisayar ortamına taşımak anlamında kullanılır. Bilginize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 o internet cafelerin camlarında, sağda solda elektrik direklerinde gördüğünüz ilanları tez yazma olayını bir nevi temize çekme gibi düşünün. kötü bir yanı yok yani. önceki mesajlarda dile getirilen endişeler ise doğrudur. türkiye'de ısmarlama tez yazan insanlar var. masterın bölümüne göre fiyat değişiklik gösteriyor. birkaç bin lirayı gözden çıkardıysanız yatarak tezli master yapabilirsiniz. özgün olur mu olmaz mı bilemiyorum tabi. haberlere çıkmıştı bir ara hatta. google'da arama yaparsanız bahsettiğim haberi bulabilirsiniz. bunların haricinde türkiye'deki bazı üniversitelerdeki bazı profesörlerin doktora tezlerinin ve sonradan yaptıkları akademik çalışmaların dahi ithal olarak servis edildiği söylenir. bir lafı edecek adama ihtiyacınız varsa onu sıfırdan yaratabilirsiniz yani. bu da politik sahtekarlığın binlerce yüzünden sadece bir tanesi. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 tez yazım kuralları var benim jüri çok sallamamıştı mesela baslıkta metinler arası puntosundan mesafesine bisürrü şeye dikkat ediyorlar fotokopiciler yapıyor onu genelde böyle düzenlemedir falan filan font bosluk cart curt ayarlıyorlar ben sadece cilt kapak bide düzeltme için verdim oksitler denklemler oklar falan vardı hiç uğraşmadım zaten 108 sayfa tuttu 20kuruş aldılar sayfa basına öyle bişiydi sanırım pahalı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar