tAKA Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 restoranımda tuvaletlerin kapısına erkek / kadın icin resimler vardırya ondan koyacam ama klasik erkek kadın resmi koymak istemiyorum degisik enteresan birsey lazım güzel ikon / resimler varmı bu konuda bildiginiz bu arada acilisina hepiniz davetlisiniz =) gerci birazcık daha var ama dekorasyon hele bitsin adres falan veririm patilere ayricalik var yanlis yere actiysam kusura bakmayin ;)[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 :tebrikz:[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben
streamin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ilginc!!!(cinslik demiyorumm!!!)[signature][hline][email protected]
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 bunun ps ile cinsiyetini donusturebilcek varmi ?=)[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor.sende şansını deneyebilirsin...Günbatımı Diyarıben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
sheref Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 dolabımın üzerinde kos kocaman bi tane Erkek amblemi yapışık :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 o-> ve o+ klasik midir mordern dekorasyonsa uyar bide ne restoranı[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 cok klasik o karikatur bazinda birsey ariyorum gerci türk mutfagi ev yemekleri[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 abi geleneksel yer yapmışsın emeinmisin tam dekorasyonun bilmiom ama[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 geleneksel diye agirmi olcak ;) dekorasyon agir biraz ama yani sade hos ahsap parke kahverengi tonlarinda duvar ve tavan dosemeleri cok sayida acik ve hafif koyu tonda cerceveli tablolar 2 katli hos bir restoran ben o resimleri bulursam guzel bir sekile sokacam dekora uyumlu halde arka plan cerceve falan[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 unisex tuvalet yap, sıradışı ve modern işte.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 duvari yikip birlestireyimmi bu saatten sonra ;)[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 valla guzel bisiler bulana benden bedava ziyafet ;)[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 MEN - WOMEN yaz.. Ehm.. monude neler var? :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 imdat...[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... [Bu mesaj tAKA tarafından 23 Ekim 2004 20:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Messor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Erkeklerinkine durex reklami, bayanlarinkinede orkid reklami koy...
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 hmm nerde açacan bu restoranı..google da arat beğendiğin resim olursa özel mesajdan ulaş bana yaparım onu photoshopda men women geyiğinden rengini flnda ayarlarız istersen..Menüde neler vardı ?[signature][hline]İki kapılı bir handa gidiyorum gündüz gece... E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
EfsaneUye Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 birine erkek birine de kadın organı koy al sana ilginç ama aile salonu varsa orasını bilemem[signature][hline]Artık o bir efsane...
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Kadına böyle bişi koysak :)? Erkeğede böyle? Muahahaaaaa!!!!!!! :)[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki: Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu...[Bu mesaj Ferrero tarafından 23 Ekim 2004 23:08 tarihinde değiştirilmiştir]
nuki Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ferroya +1 ibrahim talısesi koy[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ya sanki restorana gelenler a bunun men ve women resimleri ne kadar da ilginçmiş artık başka yer tanımam diyecekler. altı üstü bir tuvalet resmi elemanlar sçıp çıkacak. kapıdaki minik resimlere mi kasacak.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 geçen bi yerde görmüştüm sanırım mc donalds da kadın için bayan ayakkabısı resmi koymuş, erkek için ne koymuş unuttum ama.hoş gözüküyordu.[signature][hline]fıleeşşhh of follınnn encıllss
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 kadın için ayakkabı erkek için jartiyer daha bi ilginç olur[signature][hline]regrubmah retsamdnarG fizban, 23 Ekim 2004 20:59 tarihinde demiş ki: plus ben de buranın ağasıyım, yeter mi ?
theCio Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Pipo fln olabılır erkek ıcın onu koyuyolar[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Tuvalet kapısına erkek bölümüne; İrkeg bayan bölümüne; avrad yazabilirsin çok ilginç ve sıradışı olur... Bide bunu buldum :)[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki: Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu...[Bu mesaj Ferrero tarafından 23 Ekim 2004 23:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Dionysus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 İtina İle Özel İcon Tasarımı Yapılır... Makul Bi Ücretle Tabi :P Yabancı Değilsin Patisin sende :P[signature][hline]NotoriuS Demiski: vallaha da billaha da dediin gibi yatım oldu lem ! Saol. :) Hestia Blackrose Msn = [email protected] En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir... This is Dionysus Bknz. Dionysus||| En Sevdigim Kedinin Son Hali Tıklayın...|||UO&Sphere|||UO&Play
Öne çıkan mesajlar