Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım / Fikirinize İhtiyacım var... (Tuvalet Şeysi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
restoranımda tuvaletlerin kapısına erkek / kadın icin resimler vardırya ondan koyacam ama klasik erkek kadın resmi koymak istemiyorum degisik enteresan birsey lazım güzel ikon / resimler varmı bu konuda bildiginiz

bu arada acilisina hepiniz davetlisiniz =) gerci birazcık daha var ama dekorasyon hele bitsin adres falan veririm patilere ayricalik var

yanlis yere actiysam kusura bakmayin ;)[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor.
sende şansını deneyebilirsin...

Günbatımı Diyarı

ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
Mesaj tarihi:
o-> ve o+ klasik midir mordern dekorasyonsa uyar bide ne restoranı[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Mesaj tarihi:
abi geleneksel yer yapmışsın emeinmisin tam dekorasyonun bilmiom ama[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Mesaj tarihi:
geleneksel diye agirmi olcak ;) dekorasyon agir biraz ama yani sade hos ahsap parke kahverengi tonlarinda duvar ve tavan dosemeleri cok sayida acik ve hafif koyu tonda cerceveli tablolar 2 katli hos bir restoran ben o resimleri bulursam guzel bir sekile sokacam dekora uyumlu halde arka plan cerceve falan[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor.
sende şansını deneyebilirsin...

Günbatımı Diyarı

ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
Mesaj tarihi:
hmm nerde açacan bu restoranı..google da arat beğendiğin resim olursa özel mesajdan ulaş bana yaparım onu photoshopda men women geyiğinden rengini flnda ayarlarız istersen..Menüde neler vardı ?[signature][hline]İki kapılı bir handa gidiyorum gündüz gece...
E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Mesaj tarihi:

Kadına böyle bişi koysak :)?

Erkeğede böyle? Muahahaaaaa!!!!!!! :)[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki:
Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu...

[Bu mesaj Ferrero tarafından 23 Ekim 2004 23:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya sanki restorana gelenler a bunun men ve women resimleri ne kadar da ilginçmiş artık başka yer tanımam diyecekler. altı üstü bir tuvalet resmi elemanlar sçıp çıkacak. kapıdaki minik resimlere mi kasacak.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
Mesaj tarihi:
geçen bi yerde görmüştüm sanırım mc donalds da

kadın için bayan ayakkabısı resmi koymuş, erkek için ne koymuş unuttum ama.hoş gözüküyordu.[signature][hline]fıleeşşhh of follınnn encıllss
  • Admin
Mesaj tarihi:
kadın için ayakkabı
erkek için jartiyer daha bi ilginç olur[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
fizban, 23 Ekim 2004 20:59 tarihinde demiş ki:
plus ben de buranın ağasıyım, yeter mi ?
Mesaj tarihi:
Pipo fln olabılır erkek ıcın onu koyuyolar[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

Mesaj tarihi:

Tuvalet kapısına erkek bölümüne; İrkeg bayan bölümüne; avrad yazabilirsin çok ilginç ve sıradışı olur...
Bide bunu buldum :)
[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki:
Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu...

[Bu mesaj Ferrero tarafından 23 Ekim 2004 23:16 tarihinde değiştirilmiştir]

• Yeni Oluştur...