Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım / Fikirinize İhtiyacım var... (Tuvalet Şeysi)

tAKA

Öne çıkan mesajlar

restoranımda tuvaletlerin kapısına erkek / kadın icin resimler vardırya ondan koyacam ama klasik erkek kadın resmi koymak istemiyorum degisik enteresan birsey lazım güzel ikon / resimler varmı bu konuda bildiginiz

bu arada acilisina hepiniz davetlisiniz =) gerci birazcık daha var ama dekorasyon hele bitsin adres falan veririm patilere ayricalik var

yanlis yere actiysam kusura bakmayin ;)[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor.
sende şansını deneyebilirsin...

Günbatımı Diyarı

ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
Sosyal ağlarda paylaş

cok klasik o
karikatur bazinda birsey ariyorum gerci
türk mutfagi ev yemekleri[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor.

Günbatımı Diyarı

Sosyal ağlarda paylaş

geleneksel diye agirmi olcak ;) dekorasyon agir biraz ama yani sade hos ahsap parke kahverengi tonlarinda duvar ve tavan dosemeleri cok sayida acik ve hafif koyu tonda cerceveli tablolar 2 katli hos bir restoran ben o resimleri bulursam guzel bir sekile sokacam dekora uyumlu halde arka plan cerceve falan[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor.

Günbatımı Diyarı

Sosyal ağlarda paylaş

imdat...[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor.

Günbatımı Diyarı

[Bu mesaj tAKA tarafından 23 Ekim 2004 20:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kadına böyle bişi koysak :)?

Erkeğede böyle? Muahahaaaaa!!!!!!! :)[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki:
Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu...

[Bu mesaj Ferrero tarafından 23 Ekim 2004 23:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya sanki restorana gelenler a bunun men ve women resimleri ne kadar da ilginçmiş artık başka yer tanımam diyecekler. altı üstü bir tuvalet resmi elemanlar sçıp çıkacak. kapıdaki minik resimlere mi kasacak.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
Sosyal ağlarda paylaş

Pipo fln olabılır erkek ıcın onu koyuyolar[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

Sosyal ağlarda paylaş

Tuvalet kapısına erkek bölümüne; İrkeg bayan bölümüne; avrad yazabilirsin çok ilginç ve sıradışı olur...
Bide bunu buldum :)
[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki:
Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu...

[Bu mesaj Ferrero tarafından 23 Ekim 2004 23:16 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

İtina İle Özel İcon Tasarımı Yapılır...
Makul Bi Ücretle Tabi :P Yabancı Değilsin Patisin sende :P[signature][hline]NotoriuS Demiski:
vallaha da billaha da dediin gibi yatım oldu lem !
Saol. :)

Hestia Blackrose
Msn = [email protected]
En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir...
This is Dionysus
Bknz. Dionysus|||
En Sevdigim Kedinin Son Hali Tıklayın...|||UO&Sphere|||UO&Play
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...