devhochi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Ya sıkıldım artık bu rpg'lardan. Bize yeni birşey gerek. Ragnarok bunu karşılar diyordum ama o da baydı...[signature][hline][spo1=Aç beni :P]Beyin yemede rekora gidiyorum. 138 beyini mideye indirmişim bile. Hadi bakalım gerisi rast gele...[/spo] Beynini yedirmek isteyen tıklasın http://kevan.org/brain.cgi?devhochi [ quote ]xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 konuyu yanlış bölüme açmışsın paticik in mmorpg başlığı altında pek çok bölümü var.onların forumlarını inceleyip kafana yataan bi şey bulabilirsin.yani ben sana şu çok über oyun desem sen beğenmeyebilirsin veya senin beğendiğin oyunuda ben beğ....... [Bu mesaj elesso tarafından 07 Eylül 2004 19:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 EVERQUEST[signature][hline]sevdiğin birine seni seviyorum demek ne kadar zormuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaTzaH Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 everequest ne ayaka gecenlerde biyerdede gordum 2 milyon tane kullanıcıs warmış cok ilginç geldi...[signature][hline]Sonsuza kadar uyuyan ölü değildir,tuhaf uzak zamanlarda:ölüm bile ölebilir..! [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enrique_Lynx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 everquesth..[signature][hline]Enrique Lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar