Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 yada otopark yaptiririm turkiyenin her tarafina oda olabilir[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Partiye senin yerinde olsam erkek almam be.Dogu blogu hatunları ve sadece ben :) Bide bikaç kankam ;) Ömrü bilah unutulmaz :)[signature][hline]..:: Respect ::..
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Haa buarada unutmadan,eğer paranın size çıktıgı belli olursa nafakanızı alıcak babalar etrafınızda dolanır ve birini mutlaka beslemek zorunda kalırsınız.Hatta bazen 2-3 tanesini :) O paranın size cıktıgını biri duysa yeter.O haber yerine ulaşır ve gereği yapılır.Buradan çıkan olursa bana haber versin pls :)[signature][hline]..:: Respect ::..
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: Infeqted, 23 Ekim 2004 14:54 tarihinde demiş ki: ilk olarak bu siteyi satin alirim her tarafina banner koyarim alta clubjenna uste playboy saga enlarge your penis solada IDDDIA bannerlari sonra spor bolumunde 6alatasaray yaizlmasini engellerim butun kizlarida banlarim siteden geri kalanlada reinayi kapatirim mega parti veririm iceride 140 tane dogu blogu mankeni koyarim. sadece paticik acc si olanlari sokarim kızları bannlamak, siteyi satın almak banner koymak bir de üstüne ayıp şeyler de. parti işi kafmaa yattı bak ;D[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Kiralık katil Tutup lord_elvyn öldürtürüm :P[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 nasıl olacak o iş ipmden mi bulacak? [newbie bu albumu bilmiyodur kesin :)][signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 o benim sorunum değil ben basacam parayı katil bulacak seni :P para var huzur var kardeşim euehue[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 (bkz: Hayaller Dünyası)[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 euehue ahh ahhh nediyeyim sana ben allah ıslah etsin iki geyik yapalım dedik onunda içine ettin yani bay muhalefet[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 heh ben de hayaller dünyasına bakınız vermişim bunda geyiği bölecek bir durum göremiyorum.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 böle 3 günde biter para ferrari eskir miami deki evi kiraya vermek zorunda kalırsın ingiliz kızlarına yedirecek paran olmaz uni bıraktığına çok üzülürsün :-) *!Şevkini kırar ve kaçar*:D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 o paranın her ay getirdiği faizle kral gibi yaşarsın çok uçarsan g.t gibi kalırsın bide...[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 6 trilyon biter mi beee... pehpehpeh!!! :D[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Ya beyler 6-7 trilyon bu.Daha cok az kişi yanytana gördü bunu.Bu para bitmeezzzz :)[signature][hline]..:: Respect ::..
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 heh 6-7 trilyon kişisel olarak bir çok şey ifade edebilir ama evrensel açıdan bakarsak çok az bir para. [tamam be vurmayın!][signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 sırf muhalefet sin lord sen yaaa :P[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: UltraPsycho, 23 Ekim 2004 15:51 tarihinde demiş ki: o paranın her ay getirdiği faizle kral gibi yaşarsın çok uçarsan g.t gibi kalırsın bide... ilk sene faize bağlayıp çalışırsın sonrada hep bi önce ki senenin faiziyle yaşarsın hatta faizi tahvilde fon dada değerlendirirsin[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... [Bu mesaj YSidiousY tarafından 23 Ekim 2004 19:04 tarihinde değiştirilmiştir]
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 borsa da kasabilirsin.[signature][hline]if you believe in something, that something begins to gain money...
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: nostabinda, 23 Ekim 2004 13:58 tarihinde demiş ki: -Ferrari 355 F1 şanzıman spider alırım -Bütün Formula yarışlarını izlemeye giderim. -Galatasaraydan Loca alırım. -Alış-Verişin ..ına koyarım. -Gece klübü kapatırım. -Okul ve hastanelere bağış yaparım. -Okuyamayan çocukları okuturm. -Akşam çayı içmeye İngiltere'ye özel uçak kiralayıp giderim. -Gitmişken İngiliz hanımefendilere biraz para yediririm :) -Sonra oradan İtalya'ya geçer hangi maç varsa ona giderim. -Sonra Ferrari fabrikasına uğrar F355'im için modifiye planı yaptırırım. -Miami'den ev alırım.Arada partilere kaçmak için :) -Üniyi anında bırakırım. -Ne bilim işte düşündükçe gelio adamın aklına bi süürrüü şey :) zevkli adamsin ne diyim bende listendekilerin aynini yapardim şaşmaz.[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 rofl :-)[signature][hline]if you believe in something, that something begins to gain money...
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 -BMW 3.30ci Full Aksesuar Siyah Renk alırdım. (80 Milyar) -Bağdat Caddesi'nde bi yer alıp,restore ettikten sonra,güzel bir cafe açardım. (500 Milyar) -Kendime bir ev alırdım.Fazla abartıya kaçmadan döşerdim. (200 Milyar) -Fakir-Fukara'ya 100 Milyar'lık bir yardım yapardım. -Babama 1 Trilyon verirdim. -Abime 200 Milyar verirdim. -Anneme 500 Milyar verirdim. -Ayvalık Ören'den bir yazlık alırdım. (75 Milyar) -Anneme gene Bağdat Caddesi'nde bir Starbucks açardım. (750 Milyar) Toplam : 3 Trilyon civarı.Harca harca bitmez :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 İstediğim ufak 1-2 şeyi satın aldıktan sonra kalanını ya atarım ya birine veririm. Asla elimde tutmam. En kötü ihtimalle bankaya yatırır faizini yerim.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: Laistragon, 23 Ekim 2004 23:42 tarihinde demiş ki: -Anneme gene Bağdat Caddesi'nde bir Starbucks açardım. (750 Milyar) 750 Milyar'a Bağdat Caddesi'nde bir Starbucks açabilirsen helal olsun. Biraz daha pahalıya gelir diye düşünüyorum...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 little more :)[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Beyler ben bu konuyu kapattım çünkü çıkmadı :([signature][hline]..:: Respect ::..
Öne çıkan mesajlar