Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sayısal Lota bana çıkarsa...

nostabinda

Öne çıkan mesajlar

-Ferrari 355 F1 şanzıman spider alırım
-Bütün Formula yarışlarını izlemeye giderim.
-Galatasaraydan Loca alırım.
-Alış-Verişin ..ına koyarım.
-Gece klübü kapatırım.
-Okul ve hastanelere bağış yaparım.
-Okuyamayan çocukları okuturm.
-Akşam çayı içmeye İngiltere'ye özel uçak kiralayıp giderim.
-Gitmişken İngiliz hanımefendilere biraz para yediririm :)
-Sonra oradan İtalya'ya geçer hangi maç varsa ona giderim.
-Sonra Ferrari fabrikasına uğrar F355'im için modifiye planı yaptırırım.
-Miami'den ev alırım.Arada partilere kaçmak için :)
-Üniyi anında bırakırım.
-Ne bilim işte düşündükçe gelio adamın aklına bi süürrüü şey :)[signature][hline]..:: Respect ::..

[Bu mesaj nostabinda tarafından 23 Ekim 2004 13:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

üni. mi okumaya dewam ederim,gerekli ayarlamaları yapabilirsem mit e giderim parası neyse werip.
onun haricinde pek bi harcama yapmadan dewam ederim hayatıma.
ew,araba almak farz zaten o kadar para warken.
muhtemelen subaru falan alıp bi de köküne kadar modifiye ederdim.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MeSh, 23 Ekim 2004 14:48 tarihinde demiş ki:
parayi en iyi degerlendirme sekli, apartman yapip daireleri kiraya vermektir bence.. Yani ben oyle yapardim :)

o kadar paraya apartman dikip kiraya vermekten daha kullanışsız bir para kazanma yontemi olamaz. anca leventte mi ne akıllı evler var onun gibi işey yapıcaksın. onun için de 6 trilyon yeter mi bilemem.

ama eger cihangire bir apartman yaparsan:

en fazla 6 katlı olur bu da aşağı yukarı 10 daire olacagı anlamına gelir. her ay 500 milyon kira alsan 5 milyar ayda gelirin olur. bu paranın bilmemki kaç katını bir ayda banka faiziyle alabilirsin ya da bir iş kurarak.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 23 Ekim 2004 14:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ilk olarak bu siteyi satin alirim
her tarafina banner koyarim
alta clubjenna
uste playboy
saga enlarge your penis
solada IDDDIA bannerlari

sonra spor bolumunde 6alatasaray yaizlmasini engellerim
butun kizlarida banlarim siteden

geri kalanlada reinayi kapatirim mega parti veririm iceride 140 tane dogu blogu mankeni koyarim. sadece paticik acc si olanlari sokarim[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lord_elvyn, 23 Ekim 2004 14:53 tarihinde demiş ki:
said:
MeSh, 23 Ekim 2004 14:48 tarihinde demiş ki:
parayi en iyi degerlendirme sekli, apartman yapip daireleri kiraya vermektir bence.. Yani ben oyle yapardim :)

o kadar paraya apartman dikip kiraya vermekten daha kullanışsız bir para kazanma yontemi olamaz. anca leventte mi ne akıllı evler var onun gibi işey yapıcaksın. onun için de 6 trilyon yeter mi bilemem.

ama eger cihangire bir apartman yaparsan:

en fazla 6 katlı olur bu da aşağı yukarı 10 daire olacagı anlamına gelir. her ay 500 milyon kira alsan 5 milyar ayda gelirin olur. bu paranın bilmemki kaç katını bir ayda banka faiziyle alabilirsin ya da bir iş kurarak.

Herzaman ev en karlısıdır.Arsa ,ev ,bina..bunlar genelde değeri hep artan şeylerdir.Sen belki 800 milyon kira ile 8 milyar alırsın ayda ama o evleride en azından 90 milyara satarsınki on ev 900 milyar eder.Ve arada eline gelen kira bedelleride cabası.Ama bankada paran değer kaybeder.Bakmayın siz ekonomi düzelio cart curtlarına.Turk ekonomisine asla guvenmeyin derim.Herzaman gayrimenuk gayrimenkuldur.[signature][hline]..:: Respect ::..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...