nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 -Ferrari 355 F1 şanzıman spider alırım -Bütün Formula yarışlarını izlemeye giderim. -Galatasaraydan Loca alırım. -Alış-Verişin ..ına koyarım. -Gece klübü kapatırım. -Okul ve hastanelere bağış yaparım. -Okuyamayan çocukları okuturm. -Akşam çayı içmeye İngiltere'ye özel uçak kiralayıp giderim. -Gitmişken İngiliz hanımefendilere biraz para yediririm :) -Sonra oradan İtalya'ya geçer hangi maç varsa ona giderim. -Sonra Ferrari fabrikasına uğrar F355'im için modifiye planı yaptırırım. -Miami'den ev alırım.Arada partilere kaçmak için :) -Üniyi anında bırakırım. -Ne bilim işte düşündükçe gelio adamın aklına bi süürrüü şey :)[signature][hline]..:: Respect ::.. [Bu mesaj nostabinda tarafından 23 Ekim 2004 13:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 kaç veriyo bu hafta.. 6 trilyon die duydum ama..[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 iskenderciye giderdim herelde su an ciksa:) genel olarak bakarsak bi araba alirdim[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einsof_totor23 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Lamborghini çekerim bi tane. Doğru Monte Carlo!!!:D[signature][hline]rüzgara karşı işeyen adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 bizim okulu satın alırdım :P[signature][hline]Cermy, 19 Ekim 2004 20:50 tarihinde demiş ki: herşeyim var ama hiçbirşeyim yok.. sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 üni. mi okumaya dewam ederim,gerekli ayarlamaları yapabilirsem mit e giderim parası neyse werip. onun haricinde pek bi harcama yapmadan dewam ederim hayatıma. ew,araba almak farz zaten o kadar para warken. muhtemelen subaru falan alıp bi de köküne kadar modifiye ederdim.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: Chiptech, 23 Ekim 2004 14:07 tarihinde demiş ki: bizim okulu satın alırdım :P Zuhahaha.Budur olay :)[signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 6 trilyonla o kadar sey yapamazsin ama.. olsun tabi guzeldir hayaller :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 gider işimi kurar başına da adamımı diker surekli bir gelir elde ederdim.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 koy bankaya ayda milyarlarca faiz getirir.. Birazda akilliysan *ina korsun :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 o kadar parayı yastıgın altında saklayamazsın zaten.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Tefecilikde yapılabilir aslında.İi para getirio[signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Çıkmaz çıkmaz bu topici senden once acanlar var cıksa onlara cıkardı :lol:[signature][hline]imza yoghhh karakedi abi ole diiooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Azuhaha.Walla beyler oynadım.Haa para çıkarsada burada mesaj yazan herkese 1'er kaat veririm. 1.000 YTL :)[signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 milet 6 trilyonmu veriyo ben salladım ama :D[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 faiziyle yaşarım[signature][hline]Mantıklı bir soru: -Salatalık mı daha ağırdır hıyar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 parayi en iyi degerlendirme sekli, apartman yapip daireleri kiraya vermektir bence.. Yani ben oyle yapardim :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesh para sana çıkarsa ben müteahitlik yapıorum kardeş.Bak temiz bi bina yaparım sana :)[signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Abı nedır bu loto muhabbetı mıllet bı an ucuyor sakın olun hala dünyadasınız..[signature][hline]imza yoghhh karakedi abi ole diiooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: MeSh, 23 Ekim 2004 14:48 tarihinde demiş ki: parayi en iyi degerlendirme sekli, apartman yapip daireleri kiraya vermektir bence.. Yani ben oyle yapardim :) o kadar paraya apartman dikip kiraya vermekten daha kullanışsız bir para kazanma yontemi olamaz. anca leventte mi ne akıllı evler var onun gibi işey yapıcaksın. onun için de 6 trilyon yeter mi bilemem. ama eger cihangire bir apartman yaparsan: en fazla 6 katlı olur bu da aşağı yukarı 10 daire olacagı anlamına gelir. her ay 500 milyon kira alsan 5 milyar ayda gelirin olur. bu paranın bilmemki kaç katını bir ayda banka faiziyle alabilirsin ya da bir iş kurarak.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money... [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 23 Ekim 2004 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Nerden biliyong çikmayacagini :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Az paqramı beah.Hadi 7 trilyon olsa bugun itibariyle 6 kişide tuttursa 1,16 trilyon varya offf yane :)[signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ilk olarak bu siteyi satin alirim her tarafina banner koyarim alta clubjenna uste playboy saga enlarge your penis solada IDDDIA bannerlari sonra spor bolumunde 6alatasaray yaizlmasini engellerim butun kizlarida banlarim siteden geri kalanlada reinayi kapatirim mega parti veririm iceride 140 tane dogu blogu mankeni koyarim. sadece paticik acc si olanlari sokarim[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 parti olayi ii olur bak :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: lord_elvyn, 23 Ekim 2004 14:53 tarihinde demiş ki: said: MeSh, 23 Ekim 2004 14:48 tarihinde demiş ki: parayi en iyi degerlendirme sekli, apartman yapip daireleri kiraya vermektir bence.. Yani ben oyle yapardim :) o kadar paraya apartman dikip kiraya vermekten daha kullanışsız bir para kazanma yontemi olamaz. anca leventte mi ne akıllı evler var onun gibi işey yapıcaksın. onun için de 6 trilyon yeter mi bilemem. ama eger cihangire bir apartman yaparsan: en fazla 6 katlı olur bu da aşağı yukarı 10 daire olacagı anlamına gelir. her ay 500 milyon kira alsan 5 milyar ayda gelirin olur. bu paranın bilmemki kaç katını bir ayda banka faiziyle alabilirsin ya da bir iş kurarak. Herzaman ev en karlısıdır.Arsa ,ev ,bina..bunlar genelde değeri hep artan şeylerdir.Sen belki 800 milyon kira ile 8 milyar alırsın ayda ama o evleride en azından 90 milyara satarsınki on ev 900 milyar eder.Ve arada eline gelen kira bedelleride cabası.Ama bankada paran değer kaybeder.Bakmayın siz ekonomi düzelio cart curtlarına.Turk ekonomisine asla guvenmeyin derim.Herzaman gayrimenuk gayrimenkuldur.[signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar