Seele Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 güzel oyunlar olacaga benziyor. gruplar Group 1 Seiplo Naugrim Turuk Ret Group 2 SortOf SjoW ThorZaIN Roll Group 3 Socke Polt viPro jimpo Group 4 LiveZerg TITAN Cytoplasm Traveller Group 5 TLO MorroW LaLush Protosser Group 6 Monster RuNa Elfi MaNa Group 7 SaSe HyuN PuMa Forsen Group 8 SLIVKO Genius NaNiwa Nerchio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 apollodan nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 THORZAINNNNNNNNNNNNNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pintipanda Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 abi prodüksiyon budur !!! boyle gaz boyle profesyonel turnuva mı olurmuş. müzik seçimleri mekan sunum herşey efsane arkadaş !!! ha tabi maçlar falan da oynandı tebrik torzeyncim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 final TvT oynandı ama bu TvT zerglerin tamamen oyundan kopuşundan kaynaklandı. terran imba falan demek istiyorum ama yok bi bahanem :( tebrikler thorzain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Thorzain gözüne gözüne vurdu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 güzel final oluyordu; ama 3. maçın ortalarınad uykuya yenik düştüm. 2. maç özellikle çok git gel olduydu, tvt'den başka match upların da yalan olduğunu gösterdi. yeni explerle birlikte sadece terran kalsın oyunda !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 huun said: güzel final oluyordu; ama 3. maçın ortalarınad uykuya yenik düştüm. 2. maç özellikle çok git gel olduydu, tvt'den başka match upların da yalan olduğunu gösterdi. yeni explerle birlikte sadece terran kalsın oyunda !!! Oh yeah ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Bizim beyaz showda kullandığımız prodüksiyon adamlarda internet üzerinden yayınlanan turnuva için...Şaka gibi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 dreamhack en az 10 yıldır yapılıyor herhalde. kendinizi kıyasladığınız adamlara dikkat edin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar