Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 yalniz basina ne yapilir ya? insan yabanci bi sehirde hafta sonunu nsil degerlendirir? tek basina gece hayati cekilmez ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 yalniz takilmak gibisi var mi ya. git bi bara otur ic. hatun kaldir. olmadi akilli tv izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 d3 oynuyodum dc oldum biraz nefes alam dedim birazdan girerim tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 ailemleyim ben tiramitsumu yiyorum benden mutlusu yok şu an ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 eskilerden sevdiğin bir filmi indiriyorsun hemen torrentten bakkala koşuyorsun beş dakikada. iki bira bir cips alıyorsun. eve gelip yaya yaya film izliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 veya açıyorsun dave koz'u alıyorsun viskini arkana yaslanıp gözünü kapatıp, deriiin bir nefes alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 abi filmi her aksam izlersin. Bara gidip de kiz kaldirmak degil amacim. ne bilim böyle biri bi tavsiyede bulunsa, harbi ya niye benim aklima gelmedi deyip ciksam disari... evde oturup film izlemek zaten yapicak baska birsey bulamadigimda kacinilmaz son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 valla insan bulmak lazım bursadaysan gel bulusalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 almanya düsseldorf'tayim diyelim abi. 3000 kilometre uzakta srry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 bordelllere akıyorsun o zaman gogogo fotoğraf çekip buraya upload etmeyi unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar