Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flamenco Classical - Spanish Guitar Solo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet bu şarkı yani baya duyulmuş bişey klasik gitar bilen arkadaşlar biliyorlardır yapı kredi reklamındada arkada çalıyordu. Ben bu şarkının tab ını aradım baya ama bulamadım nereden bulabilirim yardım edermisiniz?[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki:
Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu...
Mesaj tarihi:
bilmiyorum ben indirdim aynen topicteki yazıyor :)[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki:
Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu...
Mesaj tarihi:
banka reklamı olarak hatırlıyosan asturias dır büyük ihtimalle. bak tabına -herhangi bir tab sitesinde bulabilirsin-. spanish guitar solo diye bi şarkı adı olacağını sanmam.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Mesaj tarihi:
bi dk programı indiriyorum şarkının tanınan kısmını kesicem link vericem[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
400kb bişi yaptım keserek ama upload edemedim 3 siteye üye oldum 3 ünede mp3 upload edilmiyor msn falan varmı?[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...