haydari Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 € asd4a £ asd5ad4asda55o55dafas6fasf7aafxcv5xzvdfdfafsa54s5a1d2as € £'nin parçası mıdır ? € en az 5 alfanumeric karakter en çok £ kadar olabilir. £'de en az 5 alfanumeric karakterdir, en çok da işte 50 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 örnek fonksiyon ve istediğin çıktı türlerini yazarsan daha rahat olur cevaplamak. zira soruyu pek anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 biri euro biri pound neyini anlamadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 substr_count(pound,euro) euro nun pound içinde kaç kez bulunduğunu döndürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 kendimi kötü hissettim şimdi 1 ) 2 ) yapmıştım. ama smile bastı paticik ben de € ve £ bastım 1 2 manasında ya da a b ya da alfa beta v.s. true false döndürecek fonksiyon yani parça $_POST ile alınacak bütünde var mı diye bakılacak. ben şöyle düşündüm bütün str olsun parça da gelenkod olsun $str = "asd5ad4asda55o55dafas6fasf7aafxcv5xzvdfdfafsa54s5a1d2as"; $GelenKod = $_POST[kod]; $Ustr = strlen($str); $UGK = strlen($GelenKod); $Uz = $Ustr - $UGK; gelen_kod uzunluğunu alıp (diyelim 5) key'i 5 li dizi haline getirmek. for ($i=0; i<=$Uz; $i++){ $str = substr($str, $i); $arr = str_split($str, $UGK); print_r $arr; } dedim ama bir dünya boş döndürüyo php sonra buraya yazdım ama tam anlatamadım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 tabi bir de her bir döngüden sonra stringin başından bir karakter silerek başa dönmeli fonksiyon ta ki stringin uzunluğu kod uzunluğuna dönene kadar. böylece tüm parçalar dizilerde toplanacak gelenkod dizi de varsa true döndürecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 $isTrue = substr_count($str, $parca); if ($isTrue > 0) return true; else return false; kendim yazmak istiyorum diyorsan; $longLength = strlen($str); $shortLength = strlen($parca); for ($i = 0; $i < $longLength - $shortLength; $i++) { if (strcmp($parca,substr($str,$i,$shortLength) == 0) return true; } return false; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 hazır pişmişi varmış fonksiyonun. saol fizban her pati sana uğriycak :) oturup şunları okumak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar