arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 verelim size birer tamagotchi, siz de rahat edin ben de :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 oyun bug dolu benim hatun ikiz dogrdu dadi tutum :D bug oldu orda kaldi dadi odada sinir oldum konusmuo silemiyorum da :( sonra benim sokak kapim açik kaldi gelen giden bakio içeri :D odan sonra tv de oynan aterimi ne ise artik onu sattim gamepedin teki kaldi oyle :D tamirciye elektrik çarpti yandi elaman ve oyle kaldi :D adam hala yanio 3-4 gündür dayanamadim cheat yaptim yeni eve gittim olmazki boyle ya Oyun Beta gibi :D[signature][hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlitzeR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: Ati, 05 Ekim 2004 21:44 tarihinde demiş ki: tamirciye elektrik çarpti yandi elaman ve oyle kaldi :D adam hala yanio 3-4 gündür zuhaa koptum... :D[signature][hline]Let's blitz..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 auıauah ati süper ya.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ya benim bi sorum olcak sims 1 deki gibi ne duvar ekleyebiliyorum nede duvar kaldırabiliyorum hatta built modda hiç birşey yapamıyorum döşeme falan ekleyemiyorum ya ben beceremedim yada doğru yaptığım halde bug fln oluyor.. yardım[signature][hline]RakkaZ h3x0R dUDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 içimden bir ses alcohol %120 ve riplenmisdosyalar falan diyor.. =)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 hayatımda sims oynamadım, ben bile biliorum bu buglar neden oluo, zorlamayın forum bünyesini :D[signature][hline]fıleeşşhh of follınnn encıllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar