Elros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Bu şarkı evde kaydettiğim bi şarkı mixcraft kullandım bişeyler yapmaya çalıştım yorumlarınızı bekliorum... (Biraz uzun açılması zaman alabilir) Düşük kalite Yüksek kalite[signature][hline]Saeros&Elros Luinwé Her zaman saf sandığımız güneş doğarken bazen bizi kirletmemek uzaklaşır... Her uzaklaştığında yediğimiz darbeler saf olmayan bir ışıkla bizleri aydınlatır...
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 önce soru şu ! parça ne parçası anlmadım club ? metal ? rap ? pop vs..[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap www.bkcartoons.com Gomedi Zanat ahahaha !!!
Dariel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Arada çok hoş melodiler var, içmediğim halde sigara yakasım geldi.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b]
Öne çıkan mesajlar