jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 serdar sen yanlız anladın bızım bahsettıgımız araba ya okusana forumu[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 walla kucukken bana dayanabılen tek araba ehe anca czıldı o kadar bı lastıgı patladı ehe sımdı bı tanesının sıbob u hava kacıyıyor lastıklerıde ınık alcam bı pompa ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 hoca çocukmusunuz bırakın arabayı falan arabalarla benim 1 yaşındaki kzuenim oynuyor :[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 ya pompaya ne gerek varki şu futbol toplarına nerde hava bastırıyorsanız orada taş gibi şişiriorlar içine köpük ağırıklı bi karışım koyarsanız bence daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar