ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Selam arkadaşlar laptop için 2 adet Corsair, Force GT serisi SATA-III 120gb alayım raid 0 yapayım diyorum. Bu konu hakkında bilgiye ihtiyacım var. Çok yüksek değerde hız artar mı oyunlarda daha iyi verim alırmıyım. Sizden bilgi ve öneribekliyorum saygılar.
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Evde OCZ 60+60 raid 0 kullanıyorum. Ama ona uygun süper bir anakartım var. Sata 3 raid yapamiyorsa anakarti gerçekten gerek yok. O diski yavaşlatmaktan başka bir ise yaramaz. Ona göre destekleyip desteklemediğini öğrenmeden kalkışma derim. Sata 3 tek disk de yeterli notebook için. Fazla kasmana gerek yok.
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 vaperon said: Evde OCZ 60+60 raid 0 kullanıyorum. Ama ona uygun süper bir anakartım var. Sata 3 raid yapamiyorsa anakarti gerçekten gerek yok. O diski yavaşlatmaktan başka bir ise yaramaz. Ona göre destekleyip desteklemediğini öğrenmeden kalkışma derim. Sata 3 tek disk de yeterli notebook için. Fazla kasmana gerek yok. Tamam teşekkür ediyorum tekrar. Nereden öğrenirim destekleyip desteklemediğini ?
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Al tek bak keyfine. Modelini yaz bakalım hemen.
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 yapılır tabi, ama bir tanesi güme giderse kötü olur. http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/kigston-hyperx-ssd-raid0_3.html#sect1
Esh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Kacinci nesil ssd onlar bi de cipsetleri raidde verimli mi ona bak
Öne çıkan mesajlar