ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Selam arkadaşlar laptop için 2 adet Corsair, Force GT serisi SATA-III 120gb alayım raid 0 yapayım diyorum. Bu konu hakkında bilgiye ihtiyacım var. Çok yüksek değerde hız artar mı oyunlarda daha iyi verim alırmıyım. Sizden bilgi ve öneribekliyorum saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Evde OCZ 60+60 raid 0 kullanıyorum. Ama ona uygun süper bir anakartım var. Sata 3 raid yapamiyorsa anakarti gerçekten gerek yok. O diski yavaşlatmaktan başka bir ise yaramaz. Ona göre destekleyip desteklemediğini öğrenmeden kalkışma derim. Sata 3 tek disk de yeterli notebook için. Fazla kasmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 vaperon said: Evde OCZ 60+60 raid 0 kullanıyorum. Ama ona uygun süper bir anakartım var. Sata 3 raid yapamiyorsa anakarti gerçekten gerek yok. O diski yavaşlatmaktan başka bir ise yaramaz. Ona göre destekleyip desteklemediğini öğrenmeden kalkışma derim. Sata 3 tek disk de yeterli notebook için. Fazla kasmana gerek yok. Tamam teşekkür ediyorum tekrar. Nereden öğrenirim destekleyip desteklemediğini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 hayvanlığın lüzumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Al tek bak keyfine. Modelini yaz bakalım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 abi ssd'de raid 0? OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 yapılır tabi, ama bir tanesi güme giderse kötü olur. http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/kigston-hyperx-ssd-raid0_3.html#sect1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Kacinci nesil ssd onlar bi de cipsetleri raidde verimli mi ona bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar