Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hedefiniz var mı ?

somebody

Öne çıkan mesajlar

hayattaki hedefiniz ne ? veya belli bir hedefiniz var mı?
ooofff offff.. saat gecenin dördü, saha doğrusu sabahın dördü...kimse var mı oralardaa.. napıyonuz
canım sıkıldı benim yaf.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

peki bu rahatsızlık veriyor mu ? yani hedefinin olmaması. (ben hedeflerime her zaman inanamıyorum bu yüzden canım sıkılıyor)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

Sosyal ağlarda paylaş

evet bu doğru. hedefe ulaşman için çalışman gerekir.
ama seninki de bir hedef sayılabilir bence. sonuçta bir niyet var ortada.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..

Sosyal ağlarda paylaş

Pek pervasız bir adam olduğum için şu anda pek umrumda değil. Ama ne zaman ki bağımsızlığımı (Ekonomik olarak) kazanmam zorunlu olacak, o zaman çok kötü koyacak. (Büyük ihtimalle) sevmediğim bir işe giriceğim ve hayatımın büyük bir dönemini mutsuz olarak geçiricem. Ama dediğim gibi, o kadar sorumsuzum ki , geleceğimi bilsem bile, onunla ilgili hiçbir çalışmam yok.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delanoresse, 22 Ekim 2004 04:13 tarihinde demiş ki:
4 chapter calculusu bitirip quizden duzgun bi not almak var kisa sureli hedefim

güzel bir hedef. en azından somut ve kısa sürede sonuç alacaksın.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..

Sosyal ağlarda paylaş

İyi bir üniversitede okumak bir hedeftir. Ama aynı şekilde üniversite bittikten sonra iyi bir işte çalışmak da başka bir hedeftir.Ve ikisinin de kendine göre taktikleri ve uyulması gereken şartları vardır.İyi bir işte çalışmanın yardımcı unsurlarından biri üniversitenin hangi üniversite olduğu doğrudur ama sadece unsurlardan biridir bu.Diğer unsurları yerine getirirsen bu unsuru elimine edebilirsin. Artı sonuçta meslek her zaman daha önemlidir üniveristeden.Senin mesleğin güzel.İyi bir üniversitenin dandik bir bölümünü okuyacağında kötü bir üniversitenin iyi bir bölümünü okumak daha akıllıca. Sonuçta sen Elektronik müh. Asteroth olarak tanınacaksın.Maraşlı Asteroth olarak deil. parantez olarak sözüm maraşa deil. maraş güzel bir ilimizdir.bir de yukarıda "unsur" kelimesini çok kullandım galiba.di mi?[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..

Sosyal ağlarda paylaş

Tabii ki ciddiyim...
Dedim ya , sorumsuz bir adamım , bazen sonuçlarını düşünmeden hareket ederim yani.
Ayrıca kime ne canım, allah allah benim yakamda yazan isim mi önemli yaptığım işim mi önemli?[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Sosyal ağlarda paylaş

Çok somut bir hedef değil (hatta oldukça soyut ve zamansız). Ulaşmak istediğim nokta ölürken arkada bıraktıklarım ve yaptıklarım için üzülmeden, pişman olmadan, son anda "keşke .." demeyeceğim şekilde huzurlu olmak.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?

[Bu mesaj Selocan tarafından 22 Ekim 2004 07:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...