Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU Beta Karakterleri

Solitude

Öne çıkan mesajlar

Aslında bu konuyu açmak istemiyordum forum kirliliği olmasın diye ama iyice karıştığı için kim nerde nasıl hiç anlamadım. Bir tek sQu'yu biliyorum onun da karakteri Alliance.
Kim hangi sunucu da hangi ırk ve hangi classı oynuyorsa level'ı ile yazarsa sevinirim. Bir de olmadı bir sunucu ve taraf ta karar kılalım beraber insan gibi oynayalım, böyle tek başına elite questlerin hiç biri kolay olmuyor.

Silth - Beta - Undead Warlock lvl 22

Kişisel oyum beta sunucusunda ve horde altında birleşmemiz. Sizin yorumlarınız neler?
Sosyal ağlarda paylaş

Bence pvp de oynayın non pvp nın amacı yok sadece gider allience npclerıne dalarsınız pvp tam action bellı lvl den sonra karsı topraklara gecıorsun bulduguna comuyorsun tabı sanada comuyorlar :D dedıgım gıbı non pvp nın hıcbır heyecanı yok ha dersenızkı bız quest yapıcaz paso raid fılan olayına gırmıcez o zaman beta da oynayın :P[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz(Kral)
Sosyal ağlarda paylaş

Lind3r0th: Beta serverında da PvP var zaten. Bak olay şöyle yürüyor. Diyelim sen bir horde üyesisin ve gidip alliance üyesi bir yaratığı kestin. O zaman SWG'ye benzer bir şekilde flag'leniyorsun ve Alliance üyesi insanlar sana saldırabiliyor. Yani öyle ben human şehrine giriyim, önüme gelen NPC'yi keseyim, insanlar gıcık olsun diye bir durum yok. Zaten ileri de battleground sistemi gelecek, o zaman buralarda direk PvP yaşanacak. Ayrıca /pvp yazarak da pvp moduna geçebiliyorsun. Karşılıklı raid'ler böyle yapılıyor Beta serverında.
http://en.wow-europe.com/info/basics/realmtypes.shtml

OmeN: Direk sadece bu konuya ait bir başlık olsun da temiz olsun, farklı konularla karışmasın istedim ama olmayacak anlaşılan bu gidişle :P
Sosyal ağlarda paylaş

Sen şimdi ornegın horde topragına gırdıgın zaman kımseye saldıramazsın onlar sana dalmadan bole bakarsın melül melül aa ne güzel orc yada undead diye ama pvp de böle değil buldunmu atlıyorsun valla bana göre action istiyorsan pvp serverında kasıcaksın adamlar pvp serverını bosa yapmamıs zaten olaylar pvp serverında oluyor hep.
Örnek bakının pijaje arkadasım önünde tauren dururken melül melül bakıyor beta serverında ee ben bu adama dalamıcaksam ne anlamı kaldı ki[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz(Kral)
Sosyal ağlarda paylaş

Dedigin dogru bile olsa su ayrımı yapmayı unutuyosun PvP de de olsa oda bi Beta server zaten bu Beta test adı ustunde non-beta olması imkansız adamlar 2 ye ayırmıs beta serverları

1. PvP
2. PvE

ama 2 side Beta unutma.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
Memleket : Naboo-Theed
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben suankı server ısımlerıne gore soledım tabıkı pvp pve yada pvm herneye ayrılcak bole ben sadece eger raid gibi seyler ıstıyorsanız pvp serverında oynamalısınız dıyorum.[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz(Kral)
Sosyal ağlarda paylaş

Konu gene dağılıyor ama Beta serverını (şu an için Beta ve PvP diye anılıyor iki sunucu) seçmemim 2 sebebi var;
1. Quest yapmak için kasarken veya resource toplarken çat diye benden 20 seviye yüksek bir herif tarafından kesilmek hoşuma gitmiyor.
2. Ben oyuna yaklaşık 10 gün geç başladığım ve tek oynadığım için beni destekleyecek, beraber güvende olacağım bir grubum yok. PvP sunucunda şimdiden sağlam guild'lar oluşmaya başladı. O yüzden contested territory'e girmem pek mümkün olmazdı.

Şu an için honor sistemi çalışmıyor, çalışsa, benden yüksek seviyedeki adam beni kesmek istemez, böylece olaylar biraz daha mantıklı hala gelir ama honor sistemi olmadığı için şu an PvP serverında kendinden düşük seviye gören çat diye indiriyor.
Ama diyorsanız illa PvP, açarım orda da bir karakter. Ama dediğim gibi benim oyum Beta sunucusu olması yönünde. Yeter ki şu oyunda tek başıma ley ley dolaşmaktan kurtalayım. 24 seviye Warlock oldum, inatlar ilerliyorum :P
Sosyal ağlarda paylaş

ben daha da geç başladım, benim de guildim tanıdığım yok. tek tabanca geziyorum. sandığın kadar da gelip kesmiyor kimse quest yaparken, öyle bir terör ortamı yok yani. lvl60lar pek bulaşmıyor quest yapanlara.

ben pvp yaparsam da kendi levelımda adamlarla yapıyorum. son derece de zevkli, mesela az önce level 35 bir orc shaman geldi. ama bunların dışında aynı dertten yanıyoruz, ben de bıktım yalnız gezmekten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...