Mortis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Bende de vardı jinekomasti, ortaokuldan beri çektiğim bi olay. Ortaokul döneminde çok kilo alıp verdiğim için göğsümde yağ birikti ve kaldı. Asıl jinekomasti hormonel oluyor ama meme organı oluyor öle bi durumda kesip aliolar. Eğer sırf yağ toplanması olursa liposuctionla aliolar yağı 3 hafta önce ameliyat oldum ingiltere'den döndüğüm gibi. İşe başlamadan oliim kurtuliim die. Ameliyat gayet rahat haliyle full anestezi olduğun için Ondan sonra biraz kaza geçirmiş gibi oluosun mosmor oluyor, korse takıyorsun 3 hafta boyunca ki ödem olmasın, o yağın bıraktığı boşluğu yapıştırsın göğsüne diye. Memnun kaldım, tabi şu an hala ödemden dolayı şişiklik var tam son şeklini alması yine 3 ay sürüyormuş. Ama eğer olacaksan ol derim. Çünkü ben 10 kilo da verdim aralıksız spora gittiğim dönem oldu. Heryerim sıkılaştı göğsüme çare bulamamıştım. Doktorlarla konuştum ondan kurtulmanın yolu yok ameliyat dışında dediler ve sonra oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 millet silikon taktırır bunlar meme aldırır. oh wait. man boobs muş konu. iğrençsiniz! kurtulun çabuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 moobs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 ji ne ko mas tika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 spor yapilabiliyor mu peki o 3 haftadan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 sen bunca sene spor yapma meme yap sonra ameliyattan sonra spor yapılabiliyor mu? soruya bak! yapılamasa ne değişecek? oturup kanepede çerez falan yersin işte ne güzel hep yaptığın şey koltuk üstüne de güneş geliyorsa hele peynir gibi kokarak gün geçirsinir olmayın olm. troll yapasım vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 cok ofkeliyim su an .s yok birkac haftaya kaburgalarimin ici gozukecek artik vucudum gobegimden yag yakma karari almazsa da ergenligin bitimine kadar obezdim, gecmiyor ondan sonra versen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar