Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Benim makınada durup duruken ad lerle doldu search bar fılan 2 aydır ugrasıyorum temızlemekle ama manuel sılıyordum fakat bır turlu gıtmıyordu ad ler kerio personal firewall u kurdum bır baktım devamlı makınama baglantı kurulmaya calısılıyor backdoor bulasmıs meger gercı fırewall acık oldugu ıcın cat cat gozkuyor gırme denemelerı ama bır turlu sılınmıyor trojanlar trojancow ile silencer-webex-doly isimli iki trojan var ve sabıt degişmiyen 1-2 ıp den gırmeye calısıyorlar habıre 218.186.238.196 195.174.45.133 ıplerı 2 dakıkada bır baglantı kurmaya calısıyorlar Trend Micronun haousecall unu cektım ad aware,spyware doctor,Anti-Vir ve the cleaner a full scan yaptırdım temızledıklerını temızledıler ama hala gıtmedı kafayı yıcem anlıyan bırı yardımcı olursa cok memnun olurum[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Öncelikle onların o IP lerini sen bir bloke et.Bilgi alamasınlar makinadan.Temizleme işlemini güvenli kipte yaparsan daha iyi sonuç olabilirsin.Kaspersky ile de bir tarama ypamanı tavsiye ederim.Bayağı iyi buluyor o da.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 avg free edition ı kime onerdiysem iyi sonuç aldı [fizban da böyle bir thread açmıştı, avgyle çözdü]. ayrıca kerio değil de zone alarm kullanmanı oneririm, ben de kerio kullanıyordum ama zone alarm var gerisi yalan.[signature][hline]if you believe in something, that something begins to gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar