msuuut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Sevgili Patiler, Ipad 2'si olan dingil bir arkadaşım var ve bugün ipad'i amfiye bağlamış okulda sunum için ve daha sonra aletin hoparlöründen ses gelmemeye başlamış, bonus olarak kulaklıkla da ses alamamış hiç bir şekilde. Nedir sorunu bilmiyorum fakat görünen parça yazılımsal değil, o yüzden parça değişmesi gerekecek. Nerede halledebiliriz bu sorunu ? Garanti ve servise verme gibi bir opsiyon yok malesef, alet yurtdışından getirildi. İstanbul - Anadolu yakasında, güvenilir nereye götürebiliriz ? Şimdiden bütün cevaplar için teşekkür ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Çıkışı yakmış. Öyle güçlü aletler ufacık cihaza bağlanır mı diye sorsana arkadaşına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 ben ses kartını yakmistim bu yolla. arkadasini tebrik edebilirsin sdf bide yurtdisindan da gelmiş olsa servisler bakabilir bence parasiynan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 abi dingil işte ! benimde çıkışı yakmış olabileceği geldi aklıma. Nerede yaptırabiliriz bunu ve ne kadara patlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Theridone said: ben ses kartını yakmistim bu yolla. arkadasini tebrik edebilirsin sdf bide yurtdisindan da gelmiş olsa servisler bakabilir bence parasiynan güzelce tebrik ettim asdf. servis olayına tuzlu gelebileceğinden dolayı şimdilik uzak durmasını söyledim. Başka çözüm bulunamazsa mecbur oraya yönelecek zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 alet senin mi, adamin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 senin degilmis, sktret nabarsa yapsin hiyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 aquila said: alet senin mi, adamin mi? ne fark eder ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar