tAKA Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 theforce.net'e gönderilen bir habere gore, "Licence! Europe!" adlı lisans ve merchandise ile ilgili bir derginin 2004 Sonbahar baskısında, LucasFilm'in lisans bölümü başkanı Howard Roffman'a bir Star Wars Televizyon serisi olup olmayacağı soruldu. Roffman ise soruya "Evet, 2006 sonbaharında, Lucasfilm tarafından yaratılan bir Star Wars Televizyon dizisi olacak" şeklinde cevap vermis... Episode III icin kac senedir beklerim az kaldi simdi Tv serisi icin bekleyecegim sanirim[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı Gözlerim ateşte donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah. İlk nefesimde ben senin,son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim, ayım, meleğim, yıldızım ... ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 cnbce versin, download kasmayalım.:D.[signature][hline]fleş of folın encıls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 hehe bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ya valla ne downloadı cnbce den izleyelim işte[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 bence b*kunu çıkarcaklar.tadında bırakamıyolar...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 sith'in intikamı hele bi izleyelimde tv serisini sonra dusunuruz gerci ah bi gelse şu film baska birsey istemiyorum su an ha birde türkiye f-1 istiyorum[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı Gözlerim ateşte donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah. İlk nefesimde ben senin,son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim, ayım, meleğim, yıldızım ... ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 said: tAKA, 21 Ekim 2004 18:09 tarihinde demiş ki: sith'in intikamı hele bi izleyelimde tv serisini sonra dusunuruz gerci ah bi gelse şu film baska birsey istemiyorum su an ha birde türkiye f-1 istiyorum ahuha:D başka?istersen olimpiyatları türkiyede yaptiriyim?[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 bu arada netten 3-4 tanesini izleme sansina eristim ancak en begendigim seri nemesis di .....[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 streamin yanlış anladın star trek deil star wars. ben star wars dizisi çıkmasına karşıyım aslında. ama expanded universe kitaplarındaki bazı maceralarla ilgili diziler çekseler güzel olabilir. yani yeni macera eklemeden, olayı dallandırıp budaklandırmadan, warolan hikayeleri dizileştirseler yani[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: Maedhros_Laorx, 21 Ekim 2004 18:19 tarihinde demiş ki: said: tAKA, 21 Ekim 2004 18:09 tarihinde demiş ki: sith'in intikamı hele bi izleyelimde tv serisini sonra dusunuruz gerci ah bi gelse şu film baska birsey istemiyorum su an ha birde türkiye f-1 istiyorum ahuha:D başka?istersen olimpiyatları türkiyede yaptiriyim? anlamadım? 2005 ağustos ta formula-1 türkiyede olacak gündem dışı kalmışsın sanırım biraz =) hazirandada sw III geliyor ardarda hepsi ne güzel[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... [Bu mesaj tAKA tarafından 23 Ekim 2004 11:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: ama expanded universe kitaplarındaki bazı maceralarla ilgili diziler çekseler güzel olabilir. yani yeni macera eklemeden, olayı dallandırıp budaklandırmadan, warolan hikayeleri dizileştirseler yani evet ya inşallah o şekilde olur yani tutup yeni bi senaryoya dizi yapmaları gibi birsey dusunemeyiz tabii bence genisletilmis evren'i dedigin gibi cekerler insallah oylede olur sahsen yazılarla yetinmeyi istemiyorum :)[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 oleeee :p bunun boku çıkmadan güzel bi dizi olcağına inanıom[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: tAKA, 23 Ekim 2004 11:33 tarihinde demiş ki: hazirandada sw III geliyor ardarda hepsi ne güzel Mayısın 19 u değil miydi?[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 dizi olduğundan emin misin ? bence eski trilogy nin bitiminden sonra çıkardıkları bir kaç kısa film gibi olacaktır.gelenek diyelim. dizi değildir yani bence ,karıştırılmış gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar